Kanuni Bulvarı ve Maçka Tüneli’nde son durum!

Trabzon Büyükşehir belediye başkanı Murat Zorluoğlu Kanuni Bulvarı ve Maçka Tüneli ile alakalı açıklamalarda bulundu.

Kanuni Bulvarı ve Maçka Tüneli’nde son durum!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Mayıs ayı meclis toplantıları devam ediyor.

Meclis toplantısının bugünkü oturumu öncesi Zorluoğlu açıklamalar yaptı.

Zorluoğlu, Kanuni Bulvarı ve Maçka Tüneli hakkında bilgiler verdi.

Zorluoğlu “3 saatlik bir süredir Kanuni Bulvarı, Değirmendere’de yapımına başlanan bütün yollar Karayolları müdürümüz ile gezdik inceledik. Çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Orayı sizlerin de görmesini arzu ederim. Görüldüğünde neler yapıldığı daha iyi anlaşılıyor. Maçka istikametinden gelen yolun tünele alınacağını biliyorsunuz. Şeritli 2 tünel yapılıyor. Yüzde 58 oranında tünel tamamlanmış durumunda. Bir taraftan da tünelin şehir tarafından çıkışında kamulaştırma çalışmaları da devam ediyor. Vardallar’ın olduğu yerde kavşak düzenlemesi yapılacak ve Trabzon’un uzun yıllardır çilesini yaşadığı trafik sıkışıklığı ortadan kaldırılacak.

Sahildeki dolgu çalışmaları devam ediyor. Çukurçayır’a bağlanacak yolu da inceledim. Değirmendere’den Çukurçayır’a bağlanacak yolda önemli bir sıkıntıyı ortadan kaldıracak. Etkileyici çalışmalar yapılıyor.

Kanuni bulvarında da işler yolunda gidiyor. Boztepe cephanelik kısmı, Boztepe ve Çukurçayır tünelleri tamamlandı. Gölçayır tünelleri de başlayacak. Bu tünellerle yol Maçka yoluna bağlanacak. Kamulaştırmalarla ilgili süreç devam ediyor. Planlandığı şekliyle devam ediyor. Tamamlandığında Trabzon için önemli bir kolaylık sağlanmış olacak. Bu sahil yolunun ve meydan bölgesinin trafiğini rahatlatacak.” İfadelerini kullandı.

Haber61 - Haber Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber