Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç’tan Trabzon'da ziyaretler

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç ve beraberindeki heyet Trabzon'da ziyaretlerde bulundu.

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç’tan Trabzon'da ziyaretler

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Kamu Denetçiliği Kurumu’nun vatandaşlar tarafından tanınmaya başladığını belirterek “Arkadaşlarla dert dinliyoruz. Sorunlarının çözümüne katkımız olursa memnun oluyoruz” dedi. 

 

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç ve beraberindeki heyet, Trabzon Valiliği’ni ziyaretin ardından çeşitli ziyaretlerde bulundu. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu makamında ziyaret eden heyet, kendisinden yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Gümrükçüoğlu, Malkoç’a çeşitli hediyeler verirken, Trabzon’u ismine layık bir kent haline getirmeye çalıştıklarını kaydetti. Başkan Gümrükçüoğlu, ardından Başdenetçi Malkoç ve beraberindekileri 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Meydanı’nı (Meydan Parkı) gezdirerek burada yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu. 

Meydan Parkı’nda yapılan çalışmalarla bölgedeki tarihin ortaya çıktığını ifade eden Malkoç, Gümrükçüoğlu’nu çalışmalarından ötürü tebrik etti. Malkoç, “Bizim çocukluğumuz burada geçti. Buraların eski halini çok iyi biliyoruz. Trabzon’a yakışan bir çalışma olmuş. Başkanımıza teşekkür ediyoruz, emeği geçenlerden Allah razı olsun. Gönül rahatlığıyla Türkiye’nin her yerinde gidin Trabzon’u görün diyebiliyoruz” ifadelerini kullandı.

Ardından Malkoç ve beraberindekiler Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Başkan M. Suat Hacısalihoğlu, Meclis Başkanlık Divanı ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Kamu Denetçiliği Kurumu’nun vatandaşlar tarafından tanınmaya başladığını belirterek, “Arkadaşlarla dert dinliyoruz. Vatandaşlar buldukları her iletişim aracından bize ulaşıyor. 6 aylık bir sürede sorunlarını çözüyoruz. İnsanların derdini dinlemek sonra da çözüm üretmek gerçekten insana keyif veren zevkli bir iş. Şimdi illeri dolaşıyoruz. Kürsüyü koyuyoruz ortaya. ‘Muhtarından vatandaşına, sivil toplum örgütü temsilcisine kadar derdi olan çıksın söylesin’ diyoruz. Bu toplantılarda çıkan görüşleri rapor haline getiriyoruz ve ilgili bakanlıklara, gerekirse Sayın cumhurbaşkanımıza kadar ulaştırıyoruz. Bu millet hür türlü hizmete layık. Sorunlarının çözümüne katkımız olursa memnun oluyoruz” diye konuştu.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, halkın sorunlarını iletebileceği bu tür makamların bulunmasının sevindirici olduğunu vurguladı. Başkan Hacısalihoğlu, TTSO’nun çalışmaları ve yürütülen projelerle ilgili de kamu denetçilerine bilgi verdi.

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç’tan Trabzon'da ziyaretler

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç’tan Trabzon'da ziyaretler

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç’tan Trabzon'da ziyaretler

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç’tan Trabzon'da ziyaretler

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler