Kadınla Başlar Derneği’nden ‘Sağlıklı Yaşam Festivali’

Bu festivalde sağlık var!

Kadınla Başlar Derneği’nden ‘Sağlıklı Yaşam Festivali’

Trabzon’dan Türkiye’ye açılan en çalışkan derneklerden biri olan Kadınla Başlar Derneği yazı boş geçirmiyor, haydi herkes ‘Sağlıklı Yaşam Festivali’ne’…

Kadınla Başlar Derneği, sosyal sorumluluk bilinciyle yine güzel bir festivale, yaz panayırından sonra sağlıklı yaşam festivaline imza atıyor.

5 Ağustos Perşembe günü Novotel’in bahçesinde gerçekleştirilecek olan festivalde birbirinden keyifli organizasyonlar yer alacak. ‘Hareket et, sağlıklı kal’ sloganı ile gerçekleştirilecek olan festivale katılım ücretsiz. İsteyen herkes bu keyifli güne eşlik edebilir.

Kadınla Başlar Derneği’nden ‘Sağlıklı Yaşam Festivali’

Dernek yönetimince yapılan açıklamada ise şu ifadeler yer alıyor: “Güçlü kadınların bir araya geldiği derneğimiz farklı farklı organizasyonlarla hayatın her köşesine dokunmak istiyor. Kalıpların ötesinde güçlü kadınların güçlü hikayelerinin dernek çatısı altında hayat bulmasını arzu ediyoruz.”

İZ BIRAKANLAR BURADA

“Bu bağlamda dünyanın otomotiv devlerinden biri olan Mercedes’in 2015’ten itibaren 70’ten fazla ülkede aktif olarak organize ettiği She’s Mercedes etkinliği bu sene Kadınla Başlar Derneği öncülüğünde Trabzon’da gerçekleştirilecek. İz bırakan hikayelerden yola çıkarak hayalleri olan kadınlarla bunları gerçeğe dönüştürmüş olanları bir araya getiren platform kapsamında ilham veren hikayeleri dinlemek ve dev markanın araç tanıtımı ile eşsiz test sürüşü deneyimi gerçekleştiriyoruz.’’

Kadınla Başlar Derneği’nden ‘Sağlıklı Yaşam Festivali’

HERKES DAVETLİ

“Yomra Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü önderliğinde kurulacak olan tırmanma duvarının heyecan ve keyfini çocuğunuzla paylaşmak için fırsatınız olacak. Ayrıca gün içerisinde profesyonel hocalardan eskrimden jimnastiğe, hentboldan uzak doğu sporlarına kadar 11 farklı spor branşı ile ilgili bilgilendirme alabilir ve bu sporları deneyimleyebilirsiniz. Büyükşehir Belediye Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı’na bağlı kadın hocalarımız da bizlere eşlik edecek. Ayrıca psikologdan diyetisyene, fizyoterapiden dermatoloğa, sağlıklı yiyecek ve içeceklerden doğal yağlara kadar sağlıklı yaşam ile ilgili her alanda katılımcının hazır bulunacağı bu festivalde keyifli bir gün geçirmek için herkesi davet ediyoruz.”

Kadınla Başlar Derneği’nden ‘Sağlıklı Yaşam Festivali’

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler