Kadınla Başlar Derneği'nden pazar çağrısı

Trabzon'da pazar açarak kadınlara destek olan dernekten çağrı var

Kadınla Başlar Derneği'nden pazar çağrısı

Trabzon'da gerçekleştirdiği etkinliklerle dikkat çeken Kadınla Başlar Derneği geçtiğimiz günlerde kadınların ürettiği ürünleri satabilmeleri için pazar kurmuştu. Dernekten yapılan açıklamada kadınlara destek için vatandaşlar pazara davet edildi.

Yapılan açıklamada "Derneğimiz her cumartesi günü hiç bir kazanç gözetmeden Çukurçayır Muhtarlık Binası önünde üreten kadınlarımız için masalar hazırlayıp, ürünlerini satmalarına ve kendi paralarını kazanmalarına öncülük ediyor.  Tüm Covid-19 tedbirlerinin alındığı ve sosyal mesafenin korunduğu açık alanımızda taze çay, kahve ve limonata eşliğinde yöresel ürünlerle kahvaltı yapabilme imkanı da bulunmaktadır. Sizlerden isteğimiz bu üreten kadınlarımıza destek olmanız, haydi bu cumartesi bizimle olun, bekliyoruz." denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber