Kadın Girişimciler Vali Ustaoğlu'nu ziyaret etti

Kadın Girişimciler Kurulundan Vali Ustaoğlu’na ziyaret.

Kadın Girişimciler Vali Ustaoğlu'nu ziyaret etti

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde 2009 yılında kurulan İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Nurcan Göç ve komite üyeleri Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarette Komite Başkanı Nurcan Göç ve komite üyeleri, Vali Ustaoğlu’na yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi sundular.

Kadınların iş hayatına katılmasının önemine değinen Vali Ustaoğlu, “Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesinin, kadınların girişimcilik potansiyelinin nicelik ve nitelik bakımından geliştirilmesi ile daha donanımlı hale getirilmesi açısından önemli bir kuruluştur. Kurul, kadınlarımızın iş hayatında ve sosyal hayatta daha fazla yer almaları için önemli çalışmalar yapmaktadır. Bundan dolayı sizleri tebrik ediyor, başarılar diliyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber