Kaderin böylesi: Trabzon'a cenazeye gelirken…

Kazada hayatını kaybeden Osman Zeki Çırak’ın yeğeni otobüsün yaptığı kaza sonrası ağır yaralandı.

Kaderin böylesi: Trabzon'a cenazeye gelirken…
Haber61 - Haer Servisi - Trabzon’daki kazada hayatını kaybeden taksi şoförü Osman Zeki Çırak’ın yeğeni cenaze için Trabzon’a gelirken otobüsün Samsun’da kaza yapması sonrasında ağır yaralandı.

Dün akşam saatlerinde Ortahisar İlçesi Yenimahalle sahil yolunda Asiye Demir Solak’ın kullandığı 61 AJ 776 plakalı otomobilin başka bir otomobil ile çarpışması sonrasında karşı şeride geçerek 61 T 0077 plakalı ticari taksiye çarpması ile meydana gelen kazada olay yerinde hayatını kaybeden taksi şoförü Osman Zeki Çırak ile ilgili yaşanan yeni gelişme “kaderin böylesi” dedirtti.

CENAZEYE GELİRKEN

Osman Zeki Çırak’ın İzmir’de yaşayan yeğeni Rabia Vural Çırak, acı haberi alır almaz hemen Trabzon’a gelmek için otobüs bileti aldı. 61 S 1402 plakalı otobüs ile yola çıkan Rabia Vural Çırak’ın, Samsun’da Adalar mevkiinde otobüs şoförünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonrasında otobüsün orta refüje çarparak karşı şeride geçmesi ve tahliye kanalına devrilmesi ile gerçekleşen kazada ağır yaralandığı öğrenildi.

Osman Zeki Çırak’ın Akçaabat ilçesinde düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlanmasının ardından alınan bu acı haber aileyi adeta yıktı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler