Japonlar beyaz çayı sevdi!

Isırgan otunu araştırmak ve hakkında bilgiler almak için Giresun'a gelen Japon iş adamları, DOKAP Başkanı Ekrem Yüce'yi makamında ziyaret etti.   Karadeniz'de yoğun olarak yetişen ısırgan otunu dünya sektörü ile buluşturmak için Giresun'a gelen Japonların

Japonlar beyaz çayı sevdi!
Isırgan otunu araştırmak ve hakkında bilgiler almak için Giresun'a gelen Japon iş adamları, DOKAP Başkanı Ekrem Yüce'yi makamında ziyaret etti.
 
Karadeniz'de yoğun olarak yetişen ısırgan otunu dünya sektörü ile buluşturmak için Giresun'a gelen Japonların dünyaca ünlü Muji firması yetkilileri, DOKAP Başkanı Ekrem Yüce ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundular.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yüce, Japon misafirlerine elleri ile beyaz çay demleyerek, "Biz misafirlerimize Giresun’un en değerli iki şeyini ikram ediyoruz, biri fındık diğeri ise beyaz çay bunu ilk üretenlerden biriyiz ve siz değerli misafirlerimize afiyet olsun" dedi.
 
İlk defa beyaz çay tadan Japonlar ısırgandan sonra beyaz çayın da gayet lezzetli ve sağlıklı olduğunu belirttiler.
 
20160117aw634648_01.jpg
 
20160117aw634648_02.jpg
 
20160117aw634648_03.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler