İyi Parti Trabzon'dan o yazıya tepki!

İyi Parti Trabzon İl Yönetiminden tepki

İyi Parti Trabzon'dan o yazıya tepki!

İyi Parti Trabzon İl Yönetimi, Günebakış gazetesinde Ali Öztürk'ün, İyi Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener hakkında kaleme aldığı yazıya tepki gösterdi.

İyi Parti'den yapılan açıklamada, ilgili yazıda, Meral Akşener'in ABD - İngiltere tarafından daha önceden planlanarak seçimde ikinci tura kalacağının yazıldığı belirtilerek bu ifadeler " Seviyesiz bir saldırı ve hadsizlik" olarak nitelendirildi.

İşte İyi Parti'den yapılan o açıklama;

Sayın Ali Öztürk köşe yazısında Sayın Meral Akşener’in ikinci tura kalacağını ve bunun önceden planlanmış bir ABD- İngiltere  projesi olduğunu yazmış. Bir yıldır da dost meclislerinde bunu dillendiriyormuş.   Bu yazı açıkça partimize ve liderimize  seviyesizce bir saldırıdır. Cesurlar hareketini karanlık odakların projesi gibi göstermek hadsizliktir. Bunu yazan, bunu söyleyen bunu ispatlamakla mükelleftir. 

  Doğrudur sayın genel başkanımız ikinci tura kalacak ve Cumhurbaşkanı seçilecektir. Bundan en küçük bir şüphemiz yoktur. Fakat bu Ali beyin iddia ettiği gibi ABD- İngitere projesi değil bu bir millet projesidir. İyi Parti'yi yüce Türk milleti kurdu ve Türk milleti destekliyor. Partimizi ve liderimizi başkalarıyla karıştırmasın. Bizim genel başkanımızın diploması var ama pasaportu yoktur. Ali bey dış destek, karanlık güç, ABD desteği arıyorsa, geçen 16 yılı irdelesin, ölesiye desteklediği partinin nasıl kurulduğuna baksın, BOP projesini incelesin, ABD’ye yapılan manidar ziyaretlere baksın ve nereleri, hangi ayrıntıları kaçırdığına, kimleri ne adına nasıl desteklediğine,  kimlere haksızlık yaptığına, neleri görmemezlikten geldiğine bir baksın. Açılım saçmalığının, Oslo rezaletinin arkasında kimlerin desteğinin olduğunu anlatsın. Alınan ödülleri, boyunlara  takılan madalyaları, yapılan yeminleri anlatsın da milletimiz aydınlansın.

 Sayın genel başkanımızın bütün siyasi çalışmaları ve görüşmeleri milletimizin gözü önünde gerçekleşmektedir. Sayın genel başkanımızın İyi parti’nin kurulma aşamasında  hiçbir dış ülkenin resmi veya gayri resmi temsilcisiyle kapalı kapılar ardında hiçbir  görüşmesi olmamıştır. Partimizi ve liderimizi başkalarıyla karıştırmayın. İyi parti olarak milliyiz, yerliyiz. Para babalarının, karanlık odakların, emperyalistlerin  kirli masalarının kararıyla değil milletimizin desteğiyle iktidara yürüyoruz. Hareketimizi kirletmeye, sulandırmaya, karalamaya kimsenin hakkı yoktur, kimsenin de haddi değildir. 

  Ayrıca son günlerde Trabzon’da bazı şahsiyetler kendi şahsi beceriksizliklerini, kendilerine olan güvensizliklerini, siyasi öngörüsüzlüklerini Sayın Koray Aydın beye ihale ederek  basında boy göstermeye çalıştıklarını üzüntüyle görmekteyiz.  İyi parti'nin kapıları PKK ve FETÖ terör örgütü mensuplarının dışında herkese ardına kadar açıktır. İsteyen herkes gelip üye olmuş, milletvekili adayı olmuş ve seçim çalışmalarına katılmıştır. Hiç kimseye en ufak bir nezaketsizlik dahi yapılmamıştır. Kendine münhasır bazı arkadaşlarımız kendilerini bulunmaz hint kumaşı olarak gören yüksek egolarının etkisiyle açıklamalarda bulunmaktadırlar. Bir sıkıntınız varsa parti meydanda, kapıları açık, buyurun gelin derdinizi anlatın.

Bu arkadaşa sormak lazım; sayın genel başkanımız Trabzon’a geldiğinde siz nereye kaçtınız? Partinin teşkilatlanmasında görev almadım diyorsunuz; peki parti binamızdan içeriye hiç girdiniz mi? Koray Aydın sonradan partiye gelmiş. Bu ne büyük saygısızlıktır. Koray Aydın İyi parti kurucusu ve teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcısıdır. Kin ve nefret bu arkadaşın gözünü öylesine boyamış ki partinin kuruluşunu ve kurucularını bile karıştırmış. Parti’de erkek egemenliğinden bahsediyorsun; parti il yönetiminde 14 tane bayan yönetici var. Bundan bile haberi yok. Adama sormazlar mı ki sen kimsin, sen kimsin de  partiyi karalamaya, aşağılamaya kalkıyorsun? İyi parti  ile ne alakan var senin?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber