İYİ Parti Trabzon'da kadınlar bir araya geldi

Düzenlenen programa İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de canlı bağlantıyla katıldı

İYİ Parti Trabzon'da kadınlar bir araya geldi

İYİ Parti Trabzon Teşkilatındaki kadınlar, Genel İdare Kurulu Üyesi Şükrü Kuleyin’in ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi. İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Ali Sağır, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, Ortahisar İlçe Başkanı Erdal Uzun ve Ortahisar Belediyesi Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili Berrin Erkuloğlu da hazır bulunduğu kahvaltı programında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile zoom üzerinden canlı bağlantı gerçekleştirildi. 

Genel Başkan Akşener’in kadınlara çok çalışmaları çağrısında bulunduğu, memnuniyetlerini ifade ettiği toplantıda, ev sahipliğini yapan İYİ Parti GİK Üyesi Şükrü Kuleyin, de bir konuşma yaptı. Kuleyin konuşmasında “Kuruluşunda kadınların yadsınamaz bir emeği olan İYİ Parti’nin kadınlarıyla bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. İnancım tamdır ki bugün burada bulunan tüm kadınlarımız aynı hassasiyet ve dayanışma ile çalışmaya devam ederek partimizin Trabzon özelinde ve ülke genelinde hak ettiği teveccühü kazanmasına vesile olacaktır. “ dedi.

Kuleyin’in ardından konuşma yapan İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs ise, programı düzenleyen Şükrü Kuleyin’e teşekkür etti ve sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Trabzon İYİ Parti’den hem seçilmiş milletvekili hem de belediye başkanı olan dört ilden birisi. Bizlerin seçilmesine vesile olan en önemli faktör siz kadınlarımızdır. Bunu unutmuyorum biliyorum. Sizlere bu vesileyle ayrıca teşekkür ediyorum.”

İYİ Parti İl Başkanı Azmi Kuvvetli, Atatürk’ün ‘Dünyada her şey kadının eseridir’ sözünü hatırlatarak başladığı konuşmasında, “Trabzon’un İYİ kadınları ile bir araya gelmemize vesile olan Sayın Şükrü Kuleyin’e, organizasyona emek veren başkan yardımcılarımız Oktay Çavuşoğlu, Fatma Başkan ve Fatma Arıcı’ya teşekkür ediyorum. Genel Başkanı kadın olan ve kuruluşunda kadınların emeği olan bir parti olarak biliyoruz ki kadınlarımızın sosyal hayatta yeri ve önemi çok büyüktür. Bu bağlamda her söylediği tarihe not düşülen bir genel başkanın partisinde siyaset yaptığınız için size daha büyük sorumluluklar düşmektedir. Bizlerin de sizin bu sorumlulukların bilincinde olduğunuza inancımız tamdır.” ifadelerine yer verdi.

Kahvaltı programı hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler