İYİ Parti Ortahisar ilçe başkanından Şehir hastanesi çıkışı! : Haramdır! Yazıktır!

İYİ Parti Ortahisar İlçe Başkanı Muhammet Erkan, sert çıkış: Sen daha KTÜ Tıp'ta WC'ne tuvalet kağıdı koyamıyorsun!

İYİ Parti Ortahisar ilçe başkanından Şehir hastanesi çıkışı! : Haramdır! Yazıktır!

Haber61 / Haber Servisi

İYİ Parti Ortahisar İlçe Başkanı Dr. Muhammet Erkan, Trabzon’a yapılması düşünülen şehir hastanesi konusunda sert bir çıkış yaparak eleştiri getirdi.

İSRAFTIR

“Şehir Hastanesi Trabzon için gerekli ve zaruri bir ihtiyaç değildir. “ diyen Erkan, “Tarihimizin en derin ekonomik kriziyle boğuştuğumuz böyle bir dönemde yine beton dökmeye, yandaş sevindirmeye niyetlenmek nasıl bir aklın ürünüdür? Böyle bir dönemde şehir hastanesi yapmak israftır, haramdır,yazıktır. İyi kötü hastanelerimiz var, bu hastanelerin suyumu çıktı?” dedi.

Erkan şunları söyledi; “Bu gün sen tıp fakültene eldiven alamıyorsun, tuvaletlerine tuvalet kağıdı koyamıyorsun, ameliyat yapamıyorsun çıkmışsın beton dökeceğim, yandaş sevindireceğim diye şehir hastanesi yapmağa kalkıyorsun.

Şehir hastanelerinin kendisine karşı olmamızı bir tarafa bırakarak, bu hastaneler gerçekten gerekli ve zaruri bir yatırım olsalar dahi böyle bir dönemde yapılmaları doğru değildir. Bu kriz döneminde biraz ayağımızı yorganımıza göre uzatmamız gerekmiyor mu? Biraz israfı önleyip, üretimi teşvik edecek işler yapmamız gerekmez mi?”

“Artık kamu kaynaklarının soyulmasına son verilmelidir. Türkiye’nin kaynaklarının israfına son verilmelidir. Türkiye ivedilikle Sayıştay denetimine geri dönmelidir. Türk halkına parasının nereye, nasıl harcandığının hesabı verilmelidir. Gösterişe, halkın gözünü boyama işine son verilmelidir.

Millet açlıktan yorgan yiyor, hükümet ise yerli yersiz, gereksiz işler peşinde koşuyor. Hükümet esnafın, emeklinin, memurun sıkıntılarını çözmek yerine hala yandaşları doyurmanın derdinde….”

Sen kefen paranı bile harcamak zorunda kalan bir ülkesin senin neyine Trabzon’a şehir hastanesi yapmak.

Biz bu kafayla nasıl krizden çıkacağız?

Tanrı asıl şimdi yar ve yardımcımız olsun..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber