İYİ Parti'den Trabzon'da gövde gösterisi! Aday adayları tanıtıldı

İYİ Parti Trabzon aday tanıtım toplantısı büyük bir katılımla gerçekleşti.

İYİ Parti'den Trabzon'da gövde gösterisi! Aday adayları tanıtıldı

Haber61 / Haber Servisi

İYİ Parti Trabzon Milletvekili aday adayları, düzenlenen toplantıyla kamuoyuna tanıtıldı. 

Büyük katılımın olduğu tanıtım toplantısına CHP Trabzon İl Başkanı, Demokrat Parti Trabzon İl Başkanı, Düzköy Belediye Başkan Yardımcısı, Demokrat Parti Ortahisar İlçe Başkanı ve çok sayıda partili katıldı. 

Konuşmalar öncesinde İYİ Parti’nin Trabzon adayları sahneye çıkarak birlik beraberlik mesajı verdi.

Tanıtım toplantısında konuşan İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, İsrail’in Gazze’ye yaptığı saldırıda hayatını kaybedenlere rahmet dileyerek İsrail’i lanetledi.

Meral Akşener önderliğinde seçimlerden başarılı çıkacaklarına inandığını anlatan Azmi Kuvvetli, “Dünya görüşü, hayat tarzı ne olursa olsun vatanının bütünlüğü, milletin birliği, insani değerlere olan hassasiyeti ve demokrasiye bağlılığı ile yola çıkan biz İYİ’ler, her geçen gün çığ gibi büyüyor ve adım adım Allah’ın izni ve milletimizin teveccühü ile iktidara yürüyoruz. Demokrasinin rafa kaldırıldığı, yasama, yürütme ve yargının tek elde toplandığı, ülke insanımızın her gün fakirleştiği, tek adamlık sistemine doğru hızlı adımlarla ilerlediğimiz bir süreçten geçmekteyiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve Yüce Türk milletinin emperyalist güçlere karşı verdikleri mücadele sonucu kurup bizlere emanet ettikleri Türkiye Cumhuriyeti ve cumhuriyetin kazanımlarını korumak ve daha ileri taşımak yerine yok edilmeye çalışılmaktadır” dedi.

TEMAYÜL YOKLAMASI YAPILMAYACAK

Ülke üzerinde yorulmuşluk hissinin hakim olduğunu vurgulayan Kuvvetli, “Şu anda ülkemizin içinde bulunduğu durumu ülke insanı bizlerden daha iyi biliyor. Ülkemizin üzerinde bir yorulmuşluk var. 16 yılın verdiği erozyon var ve bütün halkımız bunun farkında. Toplumun tüm kesimlerinin dilinde tek bir isim var: Meral Akşener. Bizi kurtaracaksa o kurtaracak diyorlar ve bütün ülke sorumluluğunu ona vermek istiyor” diye konuştu.

Kuvvetli, zaman darlığı nedeniyle Trabzon’da aday adaylık sıralamasının temayül yoklaması yerine genel merkezin yetkili kurulları ve genel başkan Akşener tarafından belirleneceğini açıkladı.

İYİ Parti’nin 14 Trabzon aday adayları slayt gösterisi eşliğinde tanıtıldı. İYİ Parti Trabzon aday adayları şu isimlerden oluşuyor: Hüseyin Koloğlu, Hüseyin Örs, Mehmet Ali Yıldız, Mehmet Şükrü Hacıahmetoğlu, Murat Keleş, Neşe Ar, Nihal Yılmaz, Osman Akbulut, Serkan Faiz, Serdar Çakıroğlu, Sinan Değer, Tuğba Bayraktar Aydın ve Turan Taşkın. İYİ Parti aday adayı Haydar İnan Ankara’daki yoğun işleri nedeniyle toplantıya katılamadı.

İYİ Parti Trabzon Milletvekili aday adaylarından Hüseyin Koloğlu toplantıda konuşma yaparak, “Her türlü zorluğu göze alarak bu yola çıktık. Değişim İYİ parti ile olacak. Beklentileri İYİ Parti olarak biz karşılayacağız” dedi.

Dr. Hüseyin Örs yaptığı doğaçlama yaptığı konuşmada salonu kahkahaya boğdu. İYİ Parti adaylarının bir ailenin ferdi olduğunu söyleyen Örs tüm aday adayları için alkış istedi. Çocukların geleceği, ülkenin selameti ve müreffeh gelecek için İYİ Parti’nin var olduğunu belirten Örs, “Millet bizim arkamızda olmasaydı, bize güç vermeseydi, genel başkanımıza ‘Meral hanım sen yürü biz senin arkanda dururuz’ demeseydi bu yola çıkmazdık. Biz bir günde 130 bin imza topladık. Milyon deselerdi milyon imza toplardık.  24 Haziran’da ülkeye Meral, millete moral gelecek” şeklinde konuştu.

Mehmet Şükrü Hacıahmetoğlu konuşmasına İsrail’i lanetleyerek başladı. Hacıahmetoğlu, “Türk toplumunun bütün milli ve manevi değerleri yerle yeksan edilmiştir. Vatan, millet sevgisinden uzak siyasetçilerin vizyonsuz politikaları yurtiçi ve yurt dışında büyük utançlar yaşattı. Vatandaşımızla devletimiz arasındaki uçurumu ortadan kaldırmak için görev almak istiyorum. O nedenle hepinizin vekaletini istiyorum. Yüzümüzü güneşe dönelim Herşey iyi olacak“ şeklinde konuşma yaptı.

Mehmet Ali Yıldız kısa bir konuşma yaparak, "Artık hür olacağız. Bu ülkede, Trabzon’da ortak bir tarihi ve kaderi paylaşıyoruz. Gelecek nesillere bırakacağımız, övünecekleri Trabzon için gece gündüz çalışacağız. Yüzünü güneşe dön Trabzon” dedi.

Aday adaylarından Neşe Ay kısa bir konuşma yaparak kendisini ve projelerini tanıttı. Uzun yıllar yurtdışında yaşadığını belirten Ay "Fındık ve çay gibi hayati önemi olan ürünlerimizin korunması gibi bazı düşüncelerim var" şeklinde projelerini kısaca anlattı. 

Nihal Yılmaz: “Türkiye’nin içinde bulunduğu sıkıntıları görüyorum ve bu sıkıntıların sadece genel başkanımız meral Akşener ve İYİ’lerin sayesinde kurtulacağına inanıyorum. Türkiye, millet, Trabzon İYİ olacak ve herşey sizinle iyi olacak” 

Osman Akbulut :  “Ülkemizin uzun yıllardır gelecek planlaması olmaksızın kurulan kadrolarla yönetildiğini görüyoruz. Bugün ülkemizin içinde olduğu durum hepimizin malum. Ülke kaynaklarının hızla tüketildiği, her anlamda dışa bağımlı bir hale getiriliş durumdayız. Özgür düşünüp özgür hareket edemeyen bir döngünün içerisindeyiz. Kendi değerlerinin farkında, bireysel hedeflerden ziyade toplumun hedefi ve geleceği için buradayız.  Trabzon geçmiş yıllarda eğitim ve kültür kalitesiyle kendisinden söz ettiren bir şehirdi ancak o da bu yaşananlardan nasibini almıştır. Yanız bu değil yaşamsal standartlarda da ciddi kayıplar yaşamıştır. Çalışmalara başladığımız günden bu yana hemşerilerimizle yaptığımız hasbihallerle bu kanıtlanmıştır” şeklinde ifade etti.

Serdağ Çakıroğlu: Türkiye’nin ilk mekatronik mühendislerindenim. İş hayatıma İstanbul’da başladım daha sonra yurt dışında çeşitli kıtalarda devam ettim. İstihdam, gençlere özgürlük, ülkeye adalet anlamında bir şeyler katacağıma inanıyorum.

Serkan Faiz: Kendimi ortaya koyabileceğim siyaset zeminin İYİ Parti olduğunu hissettim. Siyaseti şahsi ikbal olmaktan çıkartıp genel başkanımızın dediği gibi yüzümüzü güneşe dönmeliyiz. O güneş adalet, eşitlik, hakça paylaşmaktır, özgürlüktür. Bu kadar cesur yüreği görmek beni heyecanlandırıyor. Şairin dediği gibi ‘Sen yanmazsan, ben yanmazsam, biz yanmazsak nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa...’ Bizler yanmaya gönüllüyüz. Hep birlikte başaracağız.

Murat Keleş: 16 yıldır ülkeyi yöneten kişilerin söylemlerinden açılım diyip kandırıldık diyenlerden, Barzani’ye kırmızı halı çekip, bayrağını. Göndere çekilenlerden,  TBMM’yi işlevsiz hale getirenlerden, saraya Kabe Beştepeye kubbe diyen zihniyetten, ülke sıkıntıdayken 544 milyon tl örtülü ödenekten harcayanlardan, doların eforunun çıkışının sebebini anlamadığı, AK saraya aylık 21 trilyon para harcayan zihniyetten, bağımsızlığın semboli olan yargı mensuplarının karşısında önünü iliklemesinden yoruldum. Bunlara tamam deme zamanıdır. Ben tamam demek için buradayım.  Bunu en güzel cevabını 24 Haziran’da vermek dileğiyle”

Sinan Değer: Seçim geldiğinde bi burayı sallayacağız. Trabzon’da sonuç 6-0 olacak hiç merak etmeyin. Ben bu havayı sezdim. Aldım, bu inançla yola çıktım. İnanmadığım hiçbir şeyin peşine gitmem.  Millet ittifakından bize destek veren siyasetçilerimiz buradalar ancak ben AK Partililere seslenmek istiyorum. Tükiye’yi bütünleştirmek için, Türkiye’yi bu badireden kurtarmak için özellikle tüm AK Partili kardeşlerimizi bu harekete davet ediyorum. Gelin hep birlikte olalım burada herkese yer var. Türkiye’nin tüm dinamiklerine yer var. Pazara kadar değil mezara kadar İYİ Parti.

Tuğba Bayraktar Aydın: Bana ilk başlarda arkadaşlarım dedi ki ‘Deli misin, senin ne işin var aday adaylığında?’ Ben de dedim ki; her gün dolmuşta markette sokakta Türkiyeyi kurtarıyoruz hatta bir de Trabzonspor’u kurtarıyoruz. Elimizi taşın altına koymak vakti geldi diye düşünerek aday adayı oldum. İlkokuldayken bizler andımızı okurduk ve tüylerim diken diken olurdu. Ben istiyorum ki çocuğum da okulda andımızı okusun ve o hissi yaşasın.

Turan Taşkın: Trabzon neleri istiyor derseniz, iyi yaşamak beraber yaşamak huzurlu yaşamak istiyor biz de bunun için aday adayı olduk. Sizin desteğinizle inşallah bunu başaracağız.

İYİ Parti'den Trabzon'da gövde gösterisi! Aday adayları tanıtıldı

İYİ Parti'den Trabzon'da gövde gösterisi! Aday adayları tanıtıldı

İYİ Parti'den Trabzon'da gövde gösterisi! Aday adayları tanıtıldı

İYİ Parti'den Trabzon'da gövde gösterisi! Aday adayları tanıtıldı

İYİ Parti'den Trabzon'da gövde gösterisi! Aday adayları tanıtıldı

İYİ Parti'den Trabzon'da gövde gösterisi! Aday adayları tanıtıldı

İYİ Parti'den Trabzon'da gövde gösterisi! Aday adayları tanıtıldı
İYİ Parti'den Trabzon'da gövde gösterisi! Aday adayları tanıtıldı
İYİ Parti'den Trabzon'da gövde gösterisi! Aday adayları tanıtıldı

İYİ Parti'den Trabzon'da gövde gösterisi! Aday adayları tanıtıldıİYİ Parti'den Trabzon'da gövde gösterisi! Aday adayları tanıtıldı
İYİ Parti'den Trabzon'da gövde gösterisi! Aday adayları tanıtıldı
İYİ Parti'den Trabzon'da gövde gösterisi! Aday adayları tanıtıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler