İşte Trabzon’da 90 günde koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı

Trabzon’da koronavirüs etkisini artırarak sürdürüyor.

İşte Trabzon’da 90 günde koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı

Haber61 - Haber Servisi

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisi etkisini Trabzon’da da sürdürüyor. Trabzon’daki hastanelerde yapılan testlerden günde ortalama 100 kişide koronavirüs vakasına rastlanıyor.

1,5 ayda 90’dan fazla

Trabzon’da koronavirüs nedeniyle hastanelerde tedavi görenlerin yansıra evlerinde de karantina altında olanların sayıları oldukça fazla. Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı ise gün geçtikçe artış gösteriyor. Edinilen bilgiye göre son 90 gün içerisinde sadece Trabzon’da 90’ı aşkın kişinin virüs nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi.

Koronavirüs yaşı düştü

Özellikle 65 yaş üstü vatandaşları etkilediği bilinen koronavirüste, Trabzon’da vaka yaşı da düşüyor. Son olarak 16 yaşında bir gencin yoğun bakımda olduğu bilgisine ulaşılırken, evlerinde karantinada olan bir çok gencin olduğu öğrenildi.

Yetkililer uyarmaya devam ediyor

Trabzon Valiliği tarafından başlatılan #Kendinikorukentinikurtar kampanyasının yanı sıra yetkililer vatandaşlardan maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymaları uyarılarında bulunmaya devam ediyorlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber