İşte Ak Parti'den başkan aday adayı olmanın bedeli

AK Parti’de başkan aday adaylarının vereceği fiyatlar belli oldu

İşte Ak Parti'den başkan aday adayı olmanın bedeli

Haber61 Haber Servisi

Büyükşehir’i isteyen 10 bin lira
İlçe Belediyeyi isteyen  2 bin 500 lira
Meclis üyeliği bin lira 

AK Parti Trabzon İl Başkanlığında, yerel seçim öncesi bilgilendirme toplantısı yapıldı. AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, aday adaylığı süreci takvimimi şöyle sıraladı;

ARALIK AYINA KADAR SÜRECEK

Belediye Başkanlıkları için başvurular bugün başladı. Aralık ayının 11’ine kadar sürecek.  Belediye Meclis Üyelikleri için başlangıç da bugün .. Bitiş ise Aralık ayının 3’ü olacak. Başvurular hafta sonları da kabul edileceğinden teşkilat binaları açık ve müracaatlar almaya hazır tutulacaktır.

Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylarından 10 bin lira, Nüfusu 200 binden fazla olan İlçe Belediye Başkan aday adaylarından 3 bin lira, Nüfusu 50 bin’den 200 bine kadar olan ilçelerde ilçe belediye başkan aday adaylarından 2 bin 500 lira, Nüfusu 50 bin ve daha az  olan ilçe belediye başkan aday adaylarından bin 500 lira, Büyükşehirdeki belediye meclis üyesi aday adaylarından bin lira alınacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber