İstanbul'dan Kanoyla Trabzon'a geliyor

Trabzonlu Şenol Özdemir İstanbul'dan kanoyla Trabzon Beşikdüzü'ne gitmek için yola çıktı.

İstanbul'dan Kanoyla Trabzon'a geliyor
İstanbul'da yaşayan ve Atatürk Havalimanında bir uçak firmasında operatör olarak çalışan Trabzonlu evli ve 2 çocuk basası Şenol Özdemir (41), 29 Nisan'da İstanbul Bostancı sahilinden denize indirdiği kanosuyla Trabzon Beşikdüzü Limanına gitmek için yola çıktı.
FIRTINA 10 GÜN GECİKTİRDİ
 Sigara ve uyuşturucuya karşı farkındalık oluşturmak için 5 metre 51 santim uzunluğunda 54 santim genişliğindeki kano ile denize açılan Şenol Özdemir, Şile Sahilköy'de 1 gün, Zonguldak Kilyos'ta 1,5 gün, Kurucaşile'de 1,5 gün, Alaplı'da 3,5 gün, Sinop Gerze'de 1 gün ve Samsun Bafra'da 1 gün olmak üzere Samsun'a ulaştı.
 
Batıpark'ta bulunan Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent Spor Kulübü sahiline gelip geceyi burada geçiren Özdemir, Karadeniz'deki fırtına dolayısıyla 10 gün mola vermek zorunda kaldığını belirtti. Şenol Özdemir, fırtına nedeniyle uğradığı yerlerde ya balıkçı barınaklarında ya da çadırda kaldığını söyledi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler