İskenderpaşa Ortaokulu velileri spor tesislerini gezdi

Çocuklarıyla birlikte spor tesislerini gezdiler, "Bu modern tesisleri biz de değerlendirmeliyiz" dediler.

İskenderpaşa Ortaokulu velileri spor tesislerini gezdi

Trabzon'un İskenderpaşa Ortaokulu'ndaki öğrenci ve velileri, Okul Aile Birliğinin organizasyonu Trabzon'daki spor tesislerini gezdi.


"Açıkçası Trabzon'da bu kadar çok spor tesisi olduğunu bilmiyorduk" diyen veliler, gezi sonrası şunları söyledi: "Devlet böyle güzel tesisler yapmış, ücretsiz olarak çocuklarımızın, gençlerimizin hizmetine sunmuş. Biz bile buralardan rahatça yararlanabiliriz ama ne yazık ki bugüne kadar çoğumuz sporu ihmal etmişiz. Bundan sonra başta çocuklarımız olmak üzere herkesin bu modern tesislerden yararlanması için seferber olacağız. Hem çocuklarımız, hem de biz artık spor yapacağız."

İskenderpaşa Ortaokulu öğrenci ve velileri, söz konusu gezi kapsamında Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk'ü de ziyaret etti. İl Müdürü Öztürk, "Türkiye'nin en önemli ve modern tesisleri Trabzon'da. Avrupa'da bile bu kadar tesisin bir arada bulunduğu il sayısı çok az. Anne-babalar ve öğretmenlerimizin görevi, kendilerinin yanı sıra çocukları bu tesislerle buluşturmaktır. Biz uzman antrenörlerimizle birlikte onlara birçok branşta spor yapma imkanı sağlarız. Çocuklarımız böylece spor yapıp ders stresinden arınır, zamanlarını iyi değerlendirir. Ayrıca içlerinden belli branşlara yatkın olanlar de böylece değerlendirilme imkanı olur" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler