İskender , Yomra için “bende varım” dedi

Erdem İskender Yomra Belediye Başkanı aday adayı oldu.

İskender , Yomra için “bende varım” dedi

Mimar Erdem İskender AK Parti Yomra Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

Trabzon’un köklü ailelerinden İskender ailesinin mensubu olan ve İstanbul’da daha önce bir çok belediyede mimar i danışman olarak görev yapan Erdem İskender, başvuruyu yapmasının ardından açıklamalarda bulundu.

İskender, “İstanbul’da ilçe belediyelerinde 12 yıllık tecrübe edindikten sonra memleketime hizmet etmeye karar vererek aday adaylığı başvurumu gerçekleştirdim.  İstanbul’da bugüne dek verdiğimiz tüm projeler onaylanarak uygulandı. Benzer projelerle Yomra’yı daha güzel bir ilçe haline getireceğime inanıyorum. Memleketime ve vatandaşlara hizmet noktasında çıktığım bu yolda belediyecilikte edindiğim 12 yıllık tecrübeyle önemli adımlar atmayı hedefliyorum.  İmar yönetmeliklerine ve kanunlarına olan hakimiyetimle, mimarlık ve belediyecilik tecrübemle bu işi layıkıyla yapacağıma inanıyorum” şeklinde konuştu.

İskender , Yomra için “bende varım” dedi

Erdem İskender Kimdir?

1983 yılında Trabzon’un Yomra ilçesinde dünyaya gelen Erdem İskender ilk ve orta öğretimini Yomra’da tamamladıktan sonra 2008 yılında Beykent Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden mezun oldu. Ardından 2016 yılında Arel Üniversitesi’nde yüksek lisans eğitimine başladı.

İş hayatına ise 2008 yılında  İstanbul’da meslektaşlarıyla birlikte mimarlık sektöründe kurduğu şirketle atıldı. Bu şirket aracılığıyla kamu ve özel sektörün mimari projelerinde çözüm ortağı oldu. 2009 yılında ise kendi şirketini kurarak teknik personeliyle birlikte mimari proje tasarım uygulama alanlarında hem yurtiçi hem de yurtdışı olmak üzere bir çok projede müşavirlik yaptı. İş hayatında şehir planlama , kentsel dönüşüm ve yöneticilik konularıyla ilgili seminer ve kurslar aldı. Ayrıca İstanbul’da Büyükçekmece, Beylikdüzü ve Esenyurt Belediyeleri’nde park, cami ve sosyal alan projelerinde imzası bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler