İran Başkonsolosu'ndan TÜMSİAD Trabzon Şubesi’ne Ziyaret

İran İslam Cumhuriyeti Trabzon Başkonsolosu Reza Baghban Kondori, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Trabzon Şubesi'ne ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TÜMSİAD Trabzon Şube Başkanı Mehmet Atmaca, İran'da iş adamlarının y

İran Başkonsolosu'ndan TÜMSİAD Trabzon Şubesi’ne Ziyaret

İran İslam Cumhuriyeti Trabzon Başkonsolosu Reza Baghban Kondori, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Trabzon Şubesi'ne ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TÜMSİAD Trabzon Şube Başkanı Mehmet Atmaca, İran'da iş adamlarının yaşadığı en büyük sorunun para transferleri olduğunu söyledi. Atmaca, "Ayrıca Özel araçları ile İran'a giden iş adamları veya vatandaşların yakıt konusunda sıkıntı çekiyorlar. İran'la Türkiye arasında eskiye dayalı iyi komşuluk ilişkileri var temennimiz Trabzon ile Tebriz arasında ticaretin eskisi gibi hareketli olmasıdır" dedi.

Başkonsolos Reza Baghban Kondori ise sorunların çözülmesi için çaba sarf edeceklerini söyledi.

İran Başkonsolosu'ndan TÜMSİAD Trabzon Şubesi’ne Ziyaret

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber