İnterpol'ün de arama listesindeydi! Trabzonlu isim Antalya'da yakalandı

 İnterpol de kayıtlarında aranan Trabzonlu ismin Antalya'da yakalandığı açıklandı.

İnterpol'ün de arama listesindeydi! Trabzonlu isim Antalya'da yakalandı

İnterpol kayıtlarında organize suç örgütü kurmak ve liderlik yapmak suçundan aranan Trabzonlu S.B. Antalya’da kardeşi adına düzenlenmiş sahte kimlikle yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Trabzon Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü Organize Suçlar Büro Amirliği ekiplerince birçok suça karışan organize suç örgütü kurmak ve liderlik yapmak suçundan aranan S.B.'nin Antalya’da olduğu tespit edildi.

Türkiye’ye kaçak yollarla giriş yaptığı da tespit edilen S.B.'nin yakalanması için operasyon düzenlendi. Hakkında değişik mahkemelerce verilmiş yakalama kararı bulunan ve daha önce Gürcistan’da firari olarak yaşarken iadesi istenen S.B., Antalya’da polis ekiplerince düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Kardeşi adına düzenlenmiş sahte kimlikle yakalanan S.B. İnterpol kayıtlarında aranan şahıslar listesinde yer alıyordu. S.B., Antalya Cezaevi'ne konuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber