Imperial Hastanesi'nden emniyet mensuplarına müjde

Trabzon'da faaliyet gösteren Imperal Hastanesi, emniyet mensuplarına sağladıkları ücretsiz sağlık hizmetini uzattı.

Imperial Hastanesi'nden emniyet mensuplarına müjde

Özel İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi "emniyet mensuplarına vermiş olduğumuz ücretsiz sağlık hizmetimizi bir yıl uzatma kararı aldık" dedi.



Özel İmperial Hastanesi  yönetim kurulu başkanı Hüseyin Koç, başkan yardımcısı Mehmet Çelebi, Başhekim Dr. Cemil Bayarslan ve İşletme Müdürü Hakan Sağlam Trabzon İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Özel İmperial Hastanesi  yönetim kurulu başkanı Hüseyin Koç, Trabzon İl Emniyet Müdrülüğü'ne atanan Orhan Çevik'e hayırlı olsun dileklerinde bulunarak "emniyet güçlerimizin her zaman yanındayız. Bize ne görev düşerse seve seve yaparız" diye konuştu.

Özel İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi "İmperial Hastanesi olarak polisimizin ve devletimizin yanında tek vücut olarak onları her noktada destekliyor ve sahipleniyoruz. Hastane yönetimi olarak bir yıldır emniyet mensuplarına vermiş olduğumuz ücretsiz sağlık hizmetimizi bir yıl uzatma kararı aldık. Polis, eş ve çocukları hastanemize devlet katılım payının dışında tahlil, ayaktan poliklinik hizmetlerinde ekstra bir fark ödemeyeceklerdir" diye konuştu.

İl Emniyet Müdürü Çevik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Özel İmperial Hastanesi yönetim kuruluna ziyaret ve desteklerinden ötürü teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber