İMO'dan bahar konseri

İMO Trabzon Türk Halk Müziği Korosu ilkbahar konserini gerçekleştirdi.

İMO'dan bahar konseri

İMO'nun düzenlediği konser yoğun katılımla gerçekleşti. Şef Çağla Araz`ın profesyonel yönetimi ile aralarında İnşaat mühendisi emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Ümit Uzman`ın da bulunduğu, mühendis ve mimarlardan oluşan İMO Trabzon Türk Halk Müziği Korosu çeşitli yörelerden türkülerle seyircinin beğenisini topladı.

Trabzon`da ilk defa bir meslek odası korosu konser verdi ve böylece sanatın her meslek içinde de birlik oluşturabileceği mesajı verildi. Konserin sonunda Şube Başkanımız Muzaffer Aydın koro üyelerine, orkestra üyelerine ve konserin sunucusuna belgelerini takdim etti. Şube Başkanımız Muzaffer Aydın Şef Çağla Araz`a çiçek sunarak, konser için "Salondaki olumlu enerjiyi hissettik, herkesin ortak bir duyguda olmasından çok memnunuz, geldiğiniz için teşekkür ederiz" dedi. Ardından şefin plaketini ve belgesini vermek üzere eski şube başkanımız Mustafa Yaylalı`yı sahneye davet etti. Eski şube başkanımız, kendisininde içinde olduğu dönemde kurulan koro için "Sanıyorum ki en son yapabileceğimiz bir faaliyet olarak düşünülüyordu ama yönetimimiz ve üyelerimizle bunu gerçekleştirdik. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza Şube Başkanımız Muzaffer Aydın nezdinde teşekkür ederim." sözlerini ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber