İl Başkanı Güzide Uzun Ortahisar ilçe kongresinde konuştu: İşi olmayanın eşi de olmaz

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Maalesef gençlerimiz genç yaşta evlenmiyor” sözlerine CHP İl başkanı Güzide Uzun böyle çıkıştı; İşi olmayanın, eşi de olmaz

İl Başkanı Güzide Uzun Ortahisar ilçe kongresinde konuştu: İşi olmayanın eşi de olmaz

CHP Ortahisar İlçe Kongresi başladı. Kongrede konuşmalar sırasında AK Parti’ye sert eleştiriler geldi. 

Haber61/Haber Servisi 

CHP Ortahisar İlçe Başkanlığı kongresinde konuşan CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun, AK Parti’ye sert göndermelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Maalesef gençlerimiz genç yaşta evlenmiyor. Çoğu 30’u aşkın evleniyor ya da çoğu evde kalıyor.” ve “Kırkından sonra evlenmenin de tadı tuzu olmaz” demesini hatırlatan İl Başkanı Güzide Uzun, “İşi olmayanın eşi de olmaz! Bu gayet basit bir açıklama. Kale alınacak bir söz olarak kabul etmiyoruz!” dedi.

“TÜİK enflasyon açıklamaları yalan” diyen Güzin Uzun,  “Emeklilere verilen zam doğru değildir. İktidar kör ve sağırdır. Örgüt olarak barışı işsizliği 18 yıldır yok edilen tüm değerlerimizi konuşmalıyız.

Ciğer parelerimizin katledilişini unutmamalıyız.
Ergenekonda katledilen canları unutmamalıyız
Tarumar edilen ordumuzu unutmamalıyız.
Gençler iktidarla saklambaç oynamaya devam ediyorlar işe girmek için.. “

İl başkanı Uzun konuşmasının sonunda her iki adaya başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber