İftira atanlar, terörle mücadeleden rahatsız olanlardır

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya iftira atmak derdinde olanların terör örgütleriyle yapılan mücadelelerden rahatsızlık duyanlar olduğunu söyledi.

İftira atanlar, terörle mücadeleden rahatsız olanlardır
Türkiye’nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde çok önemli bir güç haline geldiğini kaydeden Gümrükçüoğlu, buna engel olabilmek için her yolu deneyenlerin bugünde iftiralarına devam ettiğini kaydetti.
 
Türkiye’nin önüne set çekebilmek için uluslararası sahnede oyunlar sergilendiğini ifade eden Gümrükçüoğlu, “Terör örgütleriyle ülkemizin kalkınması ve büyümesini durduramayanlar, 17-25 Aralık’ta istediği sonucu alamayanlar, 15 Temmuz hain darbe girişiminde başarılı olmayanlar, bugün uluslararası sahnede ülkemizin önüne set çekebilmek için gayretlerine devam etmektedir. Şer odakları ABD’de mahkeme kurup devletimiz ve milletimiz aleyhine faaliyete devam ederken içimizdekilerde iftiraları ile bu süreçteki rollerini yerine getirmektedir. Yeni Türkiye’nin mimarı Sayın Cumhurbaşkanımıza, şehrimizin evladı İçişleri Bakanımıza iftira atanlar tüm bu büyük mücadelelerden rahatsızlık duyanlardır. PKK, DAEŞ, FETÖ, DHKP-C gibi terör örgütlerinin imha edildiğini görenler İçişleri Bakanımızı iftiralarla yıpratmak gayretindedir. Ne yaparlarsa yapsınlar, istedikleri iftirayı atsınlar Trabzon’un evladı olan Sayın Bakanımızın, Sayın Cumhurbaşkanımız önderliğindeki bu mücadelesini durduramayacaklardır” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler