İdmangücü'nün efsane başkanı toprağa verildi

İdmangücü'nün efsane başkanı toprağa verildi
Trabzon Amatör Kümesinin en köklü kulüplerinden İdmangücü’nde uzun yıllar yöneticilik ve 16 yıl boyunca kulüp başkanlığı yapan ve önceki gün hayata gözlerini yuman  Kaya Alparslan toprağa verildi.

Uzun süredir tedavi gören ve önceki sabah saatlerinde  evinde vefat eden  75 yaşındaki başkan Alpaslan için  İskenderpaşa camiinde cenaze töreni düzenlendi.

Merhum efsane başkan Kaya Alpaslan için düzenlenen cenaze törenine CHP Trabzon eski milletvekili Volkan Canalioğlu Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu başkanı Ali Sürmen Trabzonspor eski asbaşkanlarından Hayrettin Hacısalihoğlu, Nevzat Şakar, Haşim Sayitoğlu, Trabzonspor eski yöneticileri TFF Yönetim Kurulu eski üyesi Süleyman Atal,  Trabzonspor yöneticileri  Suat Şen, Okan Alemdar, İdmangücü eski ve yeni yöneticileri idmangücü eski ve yeni futbolcuları antrenörler ailesi ve sevenleri katıldı.

Alpaslan İskenderpaşa camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında  Sülüklü mezarlığındaki aile kabristanlığına defnedildi  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber