İçişleri Bakanı Soylu’dan fındığa destek…

Süleyman Soylu'dan fındığın tanımına destek verdi.

İçişleri Bakanı Soylu’dan fındığa destek…

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara’daki Trabzon Tanıtım Günleri’nde ziyaretçilere fındık dağıtarak, bu ürünün tanıtımına destek verdi.

Borsamız tarafından hazırlanan ve “Trabzonspor’un Resmi Yiyeceği Finduk” sloganı ile 10 yıldır sürdürülen kampanya çerçevesinde bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Trabzon Tanıtım Günleri’ne katılan İçişleri Bakanı Soylu küçük paketlerden oluşan fındıklarla birlikte bordo-mavili fularlar dağıttı.

Meclis Başkanınız Sebahattin Arslantürk ve TTSO Meclis Başkanı Şadan Eren’in yanısıra kendisine eşlik eden milletvekilleri ile birlikte 25’er gramlık paketlerden oluşan natürel fındıkları ziyaretçilere dağıtan Bakan Soylu, “Fındık gibi stratejik ve milli ürünümüzün tüketimini arttırmak için içeride ve dışarıda tanıtım çalışmalarımızı arttırmalıyız. Borsamızın bu kapsamdaki çalışmalarını takdirle karşılıyorum. Hem ekonomimiz, hem de sağlığımız için çok önemli olan fındığa hak ettiği ilgiyi göstermek, değeri vermek zorundayız” dedi.

5 bin paket olarak hazırlanan natürel fındıklar TTSO ile birlikte olan ortak stantda ziyaretçilere 4 gün süre ile dağıtıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber