İçişleri Bakanı Soylu Trabzon'da

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ziyaretleri kapsamında Trabzon'a geldi.

İçişleri Bakanı Soylu Trabzon'da

Haber61 / Haber Merkezi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın gerçekleştireceği Trabzon mitingi öncesinde Trabzon'a geldi. 


Sabah saatlerinde havayoluyla Trabzon'a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, Ortahisar Kaymakamı Numan Hatipoğlu, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi ve teşkilat üyeleri karşıladı. 

Bakan Soylu, muhtarlar ve eşraf ile kahvaltı programı için Hayrat'a hareket etti. Saat 11.15 sıralarında gerçekleşecek buluşmadan sonra Bakan Soylu, 13.30'da Uzun Sokak esnafını ziyaret edecek. Bakan Soylu ardından, AK Parti Ortahisar Gençlik Kolları Başkanı Bukeyir Çakmak'ın nikah törenine katılacak. Bakan Soylu daha sonra Düzköy'e hareket ederek Çal'da vatandaşlarla biraraya gelecek. 

Ziyaretlerini tamamladıktan sonra Bakan Soylu akşam 19.30'da Trabzon'da yerel bir kanalın canlı yayın konuğu olarak Trabzonlu gazetecilerin sorularını yanıtlayacak. 









 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber