İçişleri Bakanı Soylu: Hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Bu müzeye göz nuru akıtıldı' diyerek herkesi Trabzon Şehir Müzesi'ni ziyaret etmeye çağırdı.

İçişleri Bakanı Soylu: Hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçti

Haber61 / Özel Haber / Tuncay Lakot

Trabzon Şehir Müzesi'nin açılışına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Haber61 Tv ekibine açıklamalarda bulundu.


Trabzon Şehir Müzesi'nin Trabzon için büyük bir kazanım ve değer olduğunu söyleyen Bakan Soylu, "Bu güzel şehrin hangi medeniyetlerden yolunun geçtiğini bu kültürün nasıl büyüdüğünü burada görüyoruz. Çocuklarımızın, gençlerimizin, insanımızın, yaşlılarımızın, turistlerimizin, herkesin bu müzeyi görmesi gerekir. Bir şehrin bütün zenginliğini içine almış bir çalışma ortaya kondu. Buraya çok emek harcandı, göz nuru akıtıldı. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere katkısı geçen herkese teşekkür ediyorum. Burayı gezerken hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçti. Trabzon'un nasıl zengin bi şehir olduğunu görmek için bu müzeyi gezmek lazım" dedi. 


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler