İbrahim Sağıroğlu’nu yalanladılar...

Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’nun yapmış olduğu ‘’Yerel  seçimlerde CHP, MHP, Saadet Partisi tabanda bana karşı paralel’de birleşti.’

İbrahim Sağıroğlu’nu yalanladılar...
Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’nun yapmış olduğu ‘’Yerel  seçimlerde CHP, MHP, Saadet Partisi tabanda bana karşı paralel’de birleşti.’’ Sözlerine SP İl Başkanı  Cevat Kurt tepki gösterdi. Kurt, Saadet Partisi’nin paralel yapıyı desteklemediğini, sorumlu bir siyaset yaptıklarını belirtti.


Başkan Kurt, ‘’Bizim aleyhimize de olsa bunu söylemeliyiz ve doğru bulmalıyız. Bu bahsettiğimiz Yomra hadisesinin basında takip ettik. Bununla ilgili basın açıklaması yapmadan önce Yomra Belediye Başkanı’nı aradık ve durumu ondan öğrenmeye çalıştık. Bunu sorduğumuzda ise bize, ‘Hayır, ben böyle bir şey söylemedim ve ağzıma öyle bir cümle dahi almadım, kullanmadım.’’ diye bir beyanı var. Bizde bu beyanı esas aldık. Bu beyanı gazetelerde göremedik’’ ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi hiç kimse ile ilgili bir işbirliği yapmaz diyen Kurt, ‘’Saadet partisi açık anlaşılabilir ve bu milletin ne istediğini bilen bir partidir. Milletten başka paralel olduğumuz başka bir dernek ve yoktur olamaz da zaten. Ama bununla ilgili şunu diyebiliriz hükümet en başından beri kim bir konuda muhalefet yapsa, yolsuzlukta, İnsan hakları, terör örgütlerini dahi eleştirirseniz bu olayların üzerini kapatmak için hemen bir paralel damgası yapıştırıyor.’’ dedi.

Bu söylemin iktidar tarafından moda olduğunu söyleyen Kurt, ’’Hatta son hafta gündemini ele alırsak bir parti içerisindeki seçim bile bu olaylara ya da bu örgütlere bağlıyorlar. Bu moda olmuş bir söylemdir. Bunların hepsi bir gerçeği örtüp milletimizi bir yalanla uyutmaya çalışıyorlar’’ şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler