İbrahim Sağıroğlu gençlerle buluştu

Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu gençlerle buluştu.

İbrahim Sağıroğlu gençlerle buluştu

Yomra Belediye Başkanı Ve Cumhur İttifakı Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu gençlerle buluştu. Yomra merkezinde bulunan bir restorantta gençlerle yemekli sohbet yapan Sağıroğlu'nu AK PArti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu'da yalnız bırakmadı.

Cumhur İttifakı Trabzon Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu salona gelişlerinde meşaleler ile karşılandılar.

Murat Zorluoğlu ve İbrahim Sağıroğlu masaları tek tek dolaşarak gençlerle sohbet etti.

AK Parti Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu düzenlenen organizasyon ile gençlerle bir araya geldi. AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu’nun da katıldığı geceye katılım oldukça yüksekti. Sağıroğlu ve Zorluoğlu salon girişinde gençler tarafından meşalelerle karşılandı. İbrahim Sağıroğlu gecede yaptığı konuşmada Yomranın bir marka ilçe olduğunu belirtip, emişn adımlarla yollarına devam ettiklerini belirtti. Sağıroğlu konuşması sırasında müjdeleri de sıraladı.

İşte İbrahim Sağıroğlu’nun konuşmasından satır başları:

Biz yomra ilçesi olarak marka bir ilçeyiz. Emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Birileri yolumuza göz koymaya çalışıyorlar. 15 yıl önce dedik ki bu kapıyı kapatmayacağız. Her zaman yanınızda olacağız. Çok şükür 15 yıl sonra alnımız ak yolumuz ak. Yolumuza devam ediyoruz. 2,5 aydır gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kolay bir şey değil 17 yıl memurluk 15 yıl belediye başkanı yapacaksın. Elimizde olmadan kırdığımz olmadan kırdığımız olabilir. Ama hiçbir haneden şuana kadar olumsuız bir dönüş almadık.

Bazı yandaş medya var. 1 Nisan’dan itibaren onların maskelerini düşüreceğim. Seçime kadar mhatap almayacağım seçimden sonra maskelerini düşüreceğim.

Projeler:

Hemen seçimden sonra yolumuzun ihalesini yapıyoroz.

Kaşüstünde ciddi derece sosyal alan eksiklilğimiz. Orada 10 dönümlük arazi aldık. Adliyemizin karşınında 12500 metrekarelik arazi aldık. Kaşüstünde Yuırt yapıyoruz ihaleye çıkıyor.

Limanımız giydiriyoruz. Amatör ve mevcut balıkçılıklarımıza devam edeceğiz. Yanı başında 650 dönümlük araziyi dolduracağız, sizlere yakışır, bütün ihtiyacınızı karşılayacak sosyal alan yapacağız.

Hem Emniyet binamızı hem de kaymakamlık binamızı yenileyeceğiz.

Yomraya belediyemizin karşısında 20 dönümlük alanı 15 Trilyonluk bedelle şehir meydanı yapacağız. 2500 araçlık otopark yapacağız. Üzeri şehir meydanı olacak.

14 Ocak’ta düşme tehlikesi geçiren uçağı Yomraya kazandırdık. Bu hafta itibariyler ayak döküm çalışmalarını başlattık. Uçağımızı ayağa kaldıracağız. Lokanta ve millet kıraathanesi yapacağız. Uçağı Yomra belediyesi çalıştıracak. 15 kişiyi istihdam edeceğiz.

Kentsel dönüşüm 1930 lu yıllarda yapılan eski yomra için herşey hazır. Onu hazırladık bitiriyoruz.

Dere ıslah projesi için 1 milyon tl gönderildi. Hemen uççağımızın yanında seyir terası yapacağız.

Deremizin doğu tarafın 27 dönümlük bir arazi tahsisini aldık, projesini aldık. Zorluoğlu ile konuştur. Çok güzel bir millet bahçesi yapacağız. Ekonomisi olan sosyal alanda olmayan aynı imkanlarla millet bahçesinde yararlansın.

Geldiğimiz noktada sadece %10 luk bir eksikliğimiz var. Yomranın tüm eksikliğinin 30 Eylül’e kadar tamamlayacaz. Bu da bizim sözümüzdür.

Yaptığımız hizmetleri Birileri varsın görmezden gelsin. Ben onları göz doktoruna göndereceğim kimse merak etmesin.

İbrahim Sağıroğlu'ndan sonra kürsüye gelen Murat Zorluoğlu genölere ders çalışama alanları ve ulaşım konusunda müjdeler verdi.

Murat Zorluoğlu'nun konuşmasının satır başları şu şekilde: 

Bizim ülkemiz maddi anlamda çok zengin değil. Ama bizim başka zenginliklerimiz var. En büyük zenginliğimiz genç ve dinamik zenginliğimiz. Avrupa bütün çabalarına rağmen nüfus artış oranı negatif. Elbette tek başına gençlik önemli ama doğru eğitip yönlendirebilirsek bu gençlik ülkeyi zirveye taşıyacaktır. Kalbi selim bir gençlik arzu ediyoruz. Biz zevki selim bir gençlik istiyoruz, Biz aklı selim bir gençlik istiyoruz. Bunu sağlayabilirsek ahlaklı erdemli düşünen sorgulayan bir gençlik yetiştirebilirsek. Milletimizin zirveye çıkaran bir gençlik olacak.

Bu yerel seçim ama genel sonuçları olan bir seçim olacak. Türkiyenin genel politikasını etkileyecek bir seçim olacak. Herkesin bunu göz önüne alarak oy vermesi gerekir. Ben iki koltuğu bıraktım geldim. Ben 1 Nisan’ın gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Ben kendi şehrime,kendi insanlarıma hizmet etmek için sabırsızlanıyorum.

3,5 aydır buradayım. Sokaklarda çarşıda pazarlarda istişare ediyoruz. Sağlam bir ekiple projelerimizi açıkladı.

Yönetim anlayışımızı Büyükşehir belediyesinde tepeden tırnağa hakim kılıp projeleri gerçekleştirmek istiyoruz.

Adalet ve hakkaniyetle vatandaşın güven duyduğu bir belkediye başkanı olmak.

Biz bu şehri ortak akılla yönetmek istiyoruz. Çocuklarla, gençlerle, engelliler ile proje yaptığımızda onlşartdan birileri de olsun istiyoruz. Birlikte yöneteceğiz.

Ötekileştiren olmayacağız. Biz Trabzon’u renklerini koruyan şehir olarak tanımlıyoruz.

Bir çok alanda toplumun her kesimine hitap eden projlerimiz var.

Gençlerimiz ders çalışmak için uygun alanlar istiyoruz dediler. Çayı ikramı ücretsiz alanlar sunacağız.

Projelerimiz arasında gençlik merkezi var bu inşallah 2 yıl içerisinde yapacağız.

Ulaşım imkanlarımızı geliştireceğiz. Otobüslerimizde öğrenci indirimi, sürecek dolmuşlarımızda da uygulamaya çalışacağız.

Amatör spor kulüplerimize her sezon başında malzeme yardımı yapacağımız sözünü veriyorum.

31 Mart’ta seçimi kazanmam lazım. Yomra da İbrahim başkanın kazanması lazım. Çok yüksek bir oy oranı ile kazanmamız lazım. Bu olduğu zaman göğsümüz dik bir şekilde bakanlarımızla, Cumhurbaşkanımızla görüştüğümüz zaman isteklerimizi rahat söyleyeceğiz. Sizin desteğinizle rekor bir oyla 18 ilçenin tamamını kazanacağız inşallah

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber