İbrahim Sağıroğlu: Bu dönem Yomra çok farklı olacak

AK Parti Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu, Yomralılardan bir dönem daha destek isteyerek, “Eksiklerimizi gidermek için, mega projelerle Yomra’yı donatmak için destek istiyorum” dedi.

İbrahim Sağıroğlu: Bu dönem Yomra çok farklı olacak

AK Parti Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu seçim çalışmaları kapsamında vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Adayı Sağıroğlu Taşdelen ve Gürsel Mahallerinde vatandaşlarla bir araya gelerek Pazar günü gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için destek istedi. Son yıllarda Yomra’nın büyük bir gelişme kat ederek, devlet ve özel sektör yatırımları ile birlikte cazibe merkezi haline geldiğini belirten başkan adayı Sağıroğlu, “Ben belediye başkanı olduğumda ilçe nüfusumuz 8 binlerdeydi. Şu an bu nüfus 40 bini geçti. O zamanlarda belediyelerin asıl görevleri su akıtmak, yol açmak gibi basit görevlerdi. Ülkemiz iktidarımızla birlikte gelişme kat etti ve bu hizmetler artık belediyelerin asıl görevleri oldu. Artık vatandaşımız bizlerden güzellik projeleri istiyor. Biz ne dedik, alt yapı olmadan üst yapının bir anlamı yok. Yap, yık bozlarla bir yere varamayız. Bu kurumların parası hepimizin. Her kuruşunda tüyü bitmemiş yetimin hakkı var. Har vurup harman savurmakla, gündelik çalışmalarla günü kurtarmamalıyız, yarının hesabını iyi yapmalıyız. Biz vatandaşımıza bu konuda hak veriyoruz, onlardan da bizim gibi düşünmelerini beklemiyoruz. Biz bunu kabul ediyoruz ilçemize her türlü hizmeti yaptık ancak mega proje anlamında bir hizmet ilçemize kazandıramadık. Bu dönem bizim güzellik, sosyal donatı alanlarını oluşturacağımız dönem olacak. Biz diyoruz ki gelin bir dönem daha bize destek verin, eksiklerimizi giderelim. Mega projelerle Yomra”mızı taçlandırıp değerine değer katalım. Allah razı olsun vatandaşlarımızdan bizleri bugüne kadar kırmadılar çağrımıza hep kulak verdiler. Bizleri hep desteklediler. Bir dönem daha eksiklerimizi gidermek için kendilerinden destek istiyorum.” diye konuştu.

Ayrıca Başkan Adayı Sağıroğlu, yarın saat 13:00’te belediye önünde gerçekleştirecekleri mitinge tüm Yomra’lı vatandaşları davet etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber