Hüseyin Örs’ten fındık fiyatı açıklaması: Çabalarımızın doğruluğu ortaya çıktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan fındık fiyatını açıkladı. Hüseyin Örs'ten ilk açıklama geldi.

Hüseyin Örs’ten fındık fiyatı açıklaması: Çabalarımızın doğruluğu ortaya çıktı

Haber61 - Haber Servisi

Fındık alımı konusunda artık TMO devrede. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün yapmış olduğu açıklama ile TMO’nun devreye gireceğini ve üreticiden fındığın 14 TL’den alınacağını belirtti.

Daha önce fındık fiyatları konusunda TBMM’ye verdiği önerge reddedilen ve bu konuda çalışmalar yapan İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs Haber61’e yaptığı açıklamada “Çabalarımızın doğruluğu ortaya çıktı” ifadelerini kullandı. Örs “Sayın Cumhurbaşkanı’nın açıklamış olduğu fındık fiyatı ile bizim uğraşımızın, çabamızın haklı olduğu ortaya çıktı. Bizim de dediğimiz buydu. TMO devreye girsin üreticiyi mağdur etmesin diyorduk. Benim verdiğim önergenin doğru olduğu uğraşlarımızın, meclis kürsüsündeki konuşmalarımızın doğru olduğu ortaya çıkmış oldu zaten doğrusu da budur. Fındık fiyatlarının yeterli olup olmayacağını alım sonrası gelen tepkilere göre değerlendireceğiz” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber