Hüseyin Örs'ün gündeminde Çarşıbaşı vardı

Milletvekili Örs, bulanık suyun faturasını meclise taşıdı.

Hüseyin Örs'ün gündeminde Çarşıbaşı vardı

Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesinde Trabzon İl Özel İdaresi döneminde yapılan ve 13 mahallenin su ihtiyacını karşılayan su projesinde bulanık su karşılığında vatandaşa çıkarılan kabarık faturalar İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) taşındı. 

Milletvekili Örs, arıtma tesisinin daha birkaç ay evvel hizmete girdiğini ve ortada bir mağduriyet oluştuğunu belirterek bunun giderilmesini istedi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi’nin (TİSKİ) bulanık suya karşılık bin lirayı bulan ve aşan faturalar göndermesi nedeniyle ilçedeki muhtarların isyanına kayıtsız kalmayan Milletvekili Örs, TBMM’de bir konuşma yaparak sorunun çözülmesini istedi.

Gündem dışı söz alan Milletvekili Örs, “Seçim bölgem Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesinde yaşayan vatandaşlarımızın bir mağduriyetini dile getirmek için söz aldım. Trabzon büyükşehir olmadan önce bağlanan ve aradan geçen yıllara rağmen arıtması birkaç ay evvel tamamlanan yayla suyuna yakın zamanda gelen geçmişe yönelik kabarık faturalar Çarşıbaşı ilçemiz Kadıköy, Pınarlı, Küçükköy, Kavaklı, Şahinli, Erenköy, Yavuzköy, Yeniköy, Çallı, Samsun, Taşlıtepe, Serpil ve Kovanlı mahallerinde yaşayan vatandaşlarımızı mağdur etmiştir. Suyun arıtmayla içilebilir hâle geleceği günü sabırla bekleyen vatandaşlarımız TİSKİ tarafından kendilerine gönderilen geçmişe dönük faturalarla neye uğradıklarını şaşırmışlardır. Bu 13 mahalledeki vatandaşımızın mağduriyetinin giderilmesi hususunu yüce Meclisimizin takdirlerine arz ediyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler