Hüseyin Örs; "Tüm Trabzonluların mecliste sesi olacağım"

Haber61 ekibi İyi Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs'ü ziyaret etti.

Hüseyin Örs; "Tüm Trabzonluların mecliste sesi olacağım"

Haber61/Haber Servisi - Levent Ustabaşı - Meclise Trabzon’dan iki muhalif vekilden biri olarak seçilerek giden İyi Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Haber61 ekibini 3. kattaki vekil odasında ağırladı. 

Haber61 İmtiyaz sahibi Tanju Akıncıoğlu, Haber61 Genel Müdürü Ergun Hardaloğlu ve Yayın Danışmanı Levent Ustabaşı ile sohbet ettikten sonra, "Trabzon kentinin vekili olmak başka birşey. Bu sorumluluğu ve güzel kentimin bana verdiği kutsal görevi en iyi şekilde taşımak için gayret göstereceğim” dedi.

“Valla Trabzon'u özledim.” diyen Örs şunları kaydetti;

"Uzun bir seçim dönemini uyumadan geçirmiştim. Hele 24 Haziran'ı 25'e bağlayan gece, sandıklar açılmış, oylar sayılıyor, akşam 21.00 de geldiğim Seçim Kurulu'ndan sabah ayrıldığımda saat
8.00 idi. Seçilmiştim. 

Zor saatlerdi, her türlü terso algı operasyonu, her türlü olumsuz duyuma rağmen bana güvenen, Partime oy veren arkadaşlarım yanımdaydı. Aslında bir demokrasi sahiplenmesi, oyunu koruma refleksiydi bizimkisi.

Mazbatayı alana kadar sin durdum. Aldıktan sonra ilk işim, cefakar, vefakar, cesur Teşkilatlarımıza ziyaret yaptım, teşekkür ettim ve 5 Temmuz'da Ankara'ya geldim, önce yemin ettim, sonra TBMM'nin Genel Kurullarında Trabzon Milletvekili olarak hazır bulundum.

TBMM çalışmaları devam ediyor ve Ankara'dayım.

Ne yalan söyleyim Trabzon'u çok özledim...”

“Nasıl bir muhalefet tarzı sergileyeceksiniz?” sorusuna, “Önce milletin vekili olacağım. Faroz’dan Sotka’ya, Of’tan Beşikdüzü’ne bana oy veren vermeyen tüm Trabzonluların mecliste sesi olup dertlerini TBMM kürsüsünden aktarmak için çaba sarfedeceğim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber