Hüseyin Örs, İmamoğlu'na destek için İstanbul'da

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, İstanbul'daki seçim sürecini yerinde takip ediyor.

Hüseyin Örs, İmamoğlu'na destek için İstanbul'da

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, Ekrem İmamoğlu'na destek için İstanbul'da.

31 Mart yerel seçimleri sonrası itirazlar sonucu geçersiz oyların tekrar sayılması kararı üzerine İYİ Parti Genel Merkezi tarafından görevlendirilen Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, Kağıthane, Zeytinburnu, Başakşehir, Bakırköy ve Küçükçekmece'de İlçe seçim kurullarında oy sayımını takip etti.
 
Örs konu ile ilgili yaptığı  açıklamada "Hemşehrimiz Sayın Ekrem İmamoğlu'na destek için Milletvekili arkadaşlarımla İstanbul'dayız. Günlerdir İlçe seçim kurullarında yapılan sayımları takip ediyoruz. Geçersiz oyların yüzde 95'i sayıldı ve aradaki fark 15 bin küsür civarında. Bugün yarın oy  sayımı tamamlanır. Kapanacak bir fark değil. Vatandaşlarımız bu durumun uzamasından oldukça şikayetçi. Burada halk Sayın İmamoğlu'nun arkasında bütünleşmiş durumda.  Ekrem İmamoğlu İstanbul'un yeni başkanıdır. Artık mazbatasını alıp görevine başlaması sağlanmalıdır. Kendisini tebrik ediyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber