Hüseyin Örs: Akçaabat değişim istiyor

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs yerel Akçaabat'ta yerel seçim çalışmalarına katıldı.

Hüseyin Örs: Akçaabat değişim istiyor

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs, Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Akbulut ile beraber Akçaabat ve Söğütlü'de bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Akçaabat Sanayi esnafını ziyaret eden Örs, Söğütlü'de bir iş yeri açılışına katıldıktan sonra Akçaabat Yaylacık Mahallesinde vatandaşlarla buluştu.

Burada bir açıklama yapan Örs: "Görüyorum ki; Akçaabat değişim istiyor. Adres İYİ Parti Belediye Başkan Adayımız Osman Akbulut'tur. Vizyonlu, projeci, bir adayımız var. Yüzü halka dönük, kapısı herkese açık, her an milletin içinde; Akçaabat’ın sorunlarını bilen, çözüm önerileri olan, projeleri olan bir adayımız var. Akçaabatlı hemşehrilerimizden Osman Akbulut'a destek istiyorum.” dedi.

Trabzon'da ve Akçaabat'ta belediyecilik anlamında çalışmaların yetersiz olduğunu söyleyen İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs: "Her seçim öncesi aynı şeyleri vaat ediyorlar. Ancak verilen sözler yerine getirilmiyor. Milletimiz bunları görüyor. Siyaseti bir kenara bırakıp gerçekleri görmeli ve gerçekler üzerinden karar vermeliyiz. 31 Mart yerel seçimlerinde cumhurbaşkanı ve ya Milletvekili seçmeyeceğimizi, sistemi değiştirmeyeceğimizi tekraren vurgulamak isterim. Çünkü algı operasyonları ile yerel seçimleri farklı alanlara çekerek milletimizin kafası karıştırılmak isteniyor. Milletimiz bu oyuna gelmeyecek. 31 Mart günü sandıkta gerekli dersi verecek. " dedi.

Akçaabat'ın değişim istediğini söyleyen Örs: " Akçaabat değişimden yana kararını verdi. 1 Nisan sabahı Akçaabat İYİ Parti'nin güneşi ile aydınlanacak. Buradan aldığımız destekle büyükşehirde de Atakan Hocamız kazanacak." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber