Hoşarlı gözünüze girsin!

Tonya Vakfıkebir karayolunun 6. kilometresinde meydana gelen göçük sonrası tek şeride inen yolda hala herhangi bir çalışma yok.Kayacan Mahallesi’ne, eski sağlık ocağı önünden ayrılan yolun kenarına yapılan istinat duvarı çökmüş ve iki ilçe arasındaki ulaş

Hoşarlı gözünüze girsin!

Tonya Vakfıkebir karayolunun 6. kilometresinde meydana gelen göçük sonrası tek şeride inen yolda hala herhangi bir çalışma yok.

Kayacan Mahallesi’ne, eski sağlık ocağı önünden ayrılan yolun kenarına yapılan istinat duvarı çökmüş ve iki ilçe arasındaki ulaşımı sağlayan yol da çatlamıştı.

İlk günlerde, asfaltın çatlayan bölümlerine yüzeysel olarak sürülen asfalt malzemesi durumu kurtarmadı. Çatlak büyüdü, dere yönünde asfaltın altı oyuldu.

Çift şerit olan yolun bir şeridi, yol ortasına dikilen direkler ve işaret levhaları ile ulaşıma kapatıldı.

Aylardan beri yolun tek şeride inmesi yetkilileri harekete geçirmeye yetmedi.

heyelan-001.jpg

Tonya Vakfıkebir karayolunda seyreden araç sürücüleri, şunları söylediler: “Hoşarlı trafiğin korkulu rüyası haline geldi. Tonya yönünde gelen araçlar, dönemeci döner dönmez, fırının karşısındaki trafik levhaları ile karşılaşıyor. Birden tek şeride düşülüyor. Çoğu kez, karşıdan gelen araçlarla kafa kafaya geliniyor. Yeter artık! Tonya yolunu unutmuşlarsa, biz hatırlatmış olalım. Bir trafik kazası olduğunda mı gelecekler. O zaman kimse gelmesin!

heye.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler