Hocaların hocası Muharrem Kemerkaya hayatını kaybetti!

Yüzme denince akla gelen ilk isimlerden Muharrem Kemerkaya hayatını kaybetti.

Hocaların hocası Muharrem Kemerkaya hayatını kaybetti!

HABER61 - HABER SERVİSİ

Trabzon’da yüzme denince akla gelenlerden biri olan Muharrem Kemerkaya, ebediyete gözlerini yumdu.

Yüzme alanında ‘hocaların hocası’ olarak nitelendirilen 77 yaşındaki Muharrem Kemerkaya, için İskenderpaşa camiinde kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verilecek. 

ÇOCUKLARI DA SU TUTKUNU 
3 erkek 1 kız çocuğu olan Muharrem Kemerkaya’nın kızı Emine Aktürk yüzme antrenörü, En büyük oğlu Ahmet Kemerkaya profesyonel dalgıç, diğer oğlu Ali Kemerkaya Gümüşhane’de yüzme antrenörü, sonuncu oğlu Orhan Kemerkaya’nın da Burdur Gençlik Spor İl Müdürü olarak görev yaptımı öğrenildi.

Trabzonspor Divan Başkanı Ali Sürmen'de Muharrem Kemerkaya'nın ailesine başsağlığı dileyerek, "Mahallemizin sembol isimlerinden,Trabzonspor'un eski yüzme hocası ve divan üyesi Muharrem Kemerkaya abimiz vefat etmiştir. Cenazesi bugün (Pazar) İskenderpaşa camiinde ikindi de kılınacak cenaze namazına müteakip Sülüklü mezarlığında defnedilecektir." ifadelerini kullandı.

77 yaşındaki Muharrem Kemerkaya, Trabzonspor'un eski yüzme hocası ve Divan Kurulu üyesi olan Kemerkaya, TÜFAD'ın da kurucu üyeleri arasında yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler