Hilton Trabzon'dan Fatih Çocuk Evleri sitesine ziyaret

Hilton Trabzon ekibi Fatih Çocuk Evleri Sitesine ziyaret gerçekleştirerek çocuklarla zaman geçirdi.

Hilton Trabzon'dan Fatih Çocuk Evleri sitesine ziyaret

Doubletree by Hilton Trabzon Genel Müdürü Sayit Önay, Pazarlama Müdürü Nazlı Tuna ve İnsan Kaynakları Koordinatörü Çiğdem Çebi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Fatih Çocuk Evleri Sitesine gerçekleştirdikleri ziyaretleriyle, çocuklarla birlikte keyif dolu saatler geçirdiler.

Geleceğin mimarları olacak çocuklarımızın koşulsuz sevgi ile büyümeleri ve en iyi şartlarda eğitim görmeleri için hem bireyler hem de kurum ve işletmeler olarak büyük sorumluluklarımızın olduğunu hatırlatan Önay, Fatih Çocuk Evleri Sitesinde çocuklara sunulan sıcak aile ortamından dolayı memnuniyetlerini de dile getirdi.

Fatih Çocuk Evleri Sitesinin yönetici ve çalışanları ile de sohbet etme imkânı bulan Sayit Önay, Nazlı Tuna ve Çiğdem Çebi, Doubletree by Hilton Trabzon olarak iş hayatından ve sürdürülen eğitim çalışmalarından söz ederek ziyaretlerini noktaladılar.

Hilton Trabzon'dan Fatih Çocuk Evleri Sitesine Ziyaret

Hilton Trabzon'dan Fatih Çocuk Evleri Sitesine Ziyaret

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber