Herkes Oyuncu Trabzon’da perde diyor

Herkes oyuncu 16 Kasım’da Trabzon’da perde diyor.

Herkes Oyuncu Trabzon’da perde diyor
Trabzon Mizah Sanatı Derneği 2017-2018 sezonunda sahneye koyacağı “Herkes Oyuncu” isimli komedi oyunu ile 16 Kasım Perşembe günü saat 20:00’de perde diyor.

Hamamizade Kültür merkezinde sahneye konulacak oyun öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Mizah Sanatı Derneği Başkanı Adnan Taç, “Sanat zor bir iş. Sizlerin bizim sesimiz olmanız dolayısıyla bir araya geldik. Bu toplantıda bizimle birlikte olduğunuz için teşekkür ediyorum. Bu desteğinizin gittiğimiz her noktada sesimiz olmasını istiyoruz. 201-2018 sanat sezonunda oyunumuzla perde diyoruz. Oyunumuz yine komedi. Derneğimizin çıkardığı komedi oyunlarına bir yenisini ekledik. Oyunumuz yine bir oyun içinde oyun şeklinde gündelik olaylardan derlenmiş, bir semt karakolunda geçen orada yaşananları ilginç olayları anlatan bir oyun. Zor günlerden geçiyoruz, istiyoruz ki insanları biraz daha tebessüm ettirelim, güldürelim. Oyunumuzun yazarı Şükrü Üçüncü. Sizler onu çok iyi tanıyorsunuz. Sizlerin arasından gelen bir isim.” dedi.

Herkes Oyuncu oyununun yazarı ve aynı zamanda Haber61'in eski çalışanlarından olan  Şükrü Üçüncü, toplantıda yaptığı konuşmada “Emniyette yaşanan adli olayları kaleme alarak bir oyun hazırladık. 24 saat içinde karakolda neler yaşanıyor. Oyunumuzda sürpriz var. Suçlular polis oluyor. Burada polis teşkilatının zorluğunu ve gazeteci arkadaşlarımızın haber almadaki yaşadığı zorlukları anlattık. Aslında trajikomik bir olay biz biraz süsledik. İnşallah beğenirsiniz” şeklinde konuştu.

Oyunun yönetmeni Tamer Küçük, “Biz bir ekibiz. Şükrü arkadaşımızın ikinci oyunu bu. Ekip olmanın dayanılmaz hafifliğini, hissettik. Komedi ağırlıklı yaptık. Seyirciyi ters köşe yapacak sahnelerimiz var. Mizah Sanatı Derneğini 7. Oyunu. Ekip olarak biz birbirimizi çok sevdik. 4 yeni ilk defa sahneye çıkacak arkadaşımız aramıza katıldı. Herkesi oyunumuza davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber