Hekimoğlu Trabzon'da yeni yönetim

Hekimoğlu Trabzon FK'da yeni yönetim oluşturuldu.

Hekimoğlu Trabzon'da yeni yönetim

Haber61 - Spor Servisi - Hekimoğlu Trabzon FK yönetim kurulu Celil Hekimoğlu Başkanlığında toplandı. Toplantıda yeni yönetim kurulu oluşturulurken, görev dağılımı da yapıldı. 

Başkan Celil Hekimoğlu toplantı sonrası yaptığı açıklamada, yeni yönetimin hayırlı olmasını dilerken, “Yeni bir oluşumla yeni sezona başlıyoruz. Hekimoğlu Trabzon FK ailesine yeni isimler katıldı. Çok güçlü bir yönetim oluşturduk. Yönetimimiz fedakar çalışmaları, takımımızın da başarısı ile inşallah sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz” dedi.

Takım olarak bu sezon şampiyonluğu hedeflediklerini de söyleyen Başkan Celil Hekimoğlu, “Kadromuzda bir yapılanmaya gidiyoruz. Takımımıza kaliteli oyuncular kattık. Transferlerimiz devam edecek. Yetenekli ve tecrübeli oyuncuları kadromuza katmaya devam edeceğiz. Şampiyonluk için bir kadro kuruyoruz. Yeni sezon çalışmalarımız da başladı. İnşallah 2020-2021 sezonu bizim için başarılı geçer ve sezon sonunda şampiyon oluruz. Hem yeni yönetimimiz hem de yeni sezonumuz hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Hekimoğlu Trabzon'da yeni yönetim

Yeni yönetimimiz şu şekilde oluştu:

Başkan Celil Hekimoğlu, Başkan Vekili Suat Hekimoğlu, Başkan Yardımcısı: Sami Karaman, Başkan Yardımcısı: Alper Bektaş, Başkan Yardımcısı: Yahya Karahasan, Başkan Yardımcısı: Selahattin Çebi, Genel Sekreter: Hakan Sağlam, Prof. Futbol Şube Sorumlusu: Semih Hekimoğlu, Altyapı ve Amatör Branşlar Sorumlusu: Akın Çelik, Tesisler ve Hukuk Sorumlusu: Ali Yavuz Güner, Taraftar Sorumlusu: Melih Hekimoğlu, Mali İşler Sorumlusu: Selami Ayyıldız, İdari İşler Sorumlusu: Ersu Kalfa, Projelerden Sorumlu Yönetici: Kadir Kantekin, Basın Sorumlusu: Ali Şahin, Yönetim Kurulu Üyesi: Serdar Boğoçlu, Yönetim Kurulu Üyesi: Köksal Büyükkazaz.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Hekimoğlu Trabzon FK, tesislerinde 2020-2021 sezonu çalışmalarına devam ederken sabah antrenmanı tamamlandı. 

Teknik direktör Mustafa Alper Avcı yönetiminde yapılan çalışma yaklaşık 1.5 saat sürdü. 

Kor antrenmanı ile başlayan idman, Aerobik dayanıklılık çalışması ile devam etti. 

Antrenmanın son bölümünde ise dar alanda taksiksel oyun oynandı. 

Hekimoğlu Trabzon hazırlıklarına bugün 17:30’da yapacağı çalışma ile devam edecek.

Hekimoğlu Trabzon'da yeni yönetim

Hekimoğlu Trabzon'da yeni yönetim

Hekimoğlu Trabzon'da yeni yönetim

Hekimoğlu Trabzon'da yeni yönetim

Hekimoğlu Trabzon'da yeni yönetim

Hekimoğlu Trabzon'da yeni yönetim

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler