Hekimoğlu'ndan başkent çıkarması

Hekimoğlu Trabzon başkan ve yöneticileri Ankara'da temaslarda bulundu.

Hekimoğlu'ndan başkent çıkarması

Hekimoğlu  Trabzon FK Başkanı Celil Hekimoğlu, Başkan Vekili aynı zamanda Türkiye Boks Federasyonu Başkan Adayı Suat Hekimoğlu, Trabzon Milletvekilleri Adnan Günnar ve TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Trabzon Milletvekili Muhammet Balta ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette Gençlik Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’da hazır bulundu.

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Kulüp Başkanı Celil Hekimoğlu,” Sayın Bakanımız, Milletvekillerimiz ve Genel Müdürümüz ile birlikte Trabzon’da yapılacak olan Spor Tesisleri hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Özellikle Akyazı Spor Kompleksinde yapılacak olan profesyonel ve amatör futbol sahaların durumu hakkında istişare ettik. Trabzon sporunun gelişmesi ve kalkınması için çok verimli bir toplantı olduğunu düşünüyorum. Sayın Bakanımıza, Milletvekillerimize ve Genel Müdürümüze H. Trabzon FK adına Trabzon Sporuna kazandıracakları bu muhteşem tesisler için çok teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber