Haydar Revi: Trabzon'da hedefimize ulaşamadık

AK Parti Trabzon 6. Olağan Kongresi ile ilgili basın toplantısı gerçekleştirildi.

Haydar Revi: Trabzon'da hedefimize ulaşamadık

AK Parti Trabzon 6. Olağan Kongresi ile ilgili gerçekleştirilen basın toplantısına AK Parti İl Başkanı Haydar Revi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu olmak üzere bir çok partili katıldı.

Toplantıda İl Başkanı Revi açıklamalarda bulundu. Revi "Trabzon'da hedeflediğimiz oy oranını yakalayamadık ancak ülke genelinde istediğimiz oranlara ulaştık" ifadelerini kullandı.

CANLI YAYIN

Revi açıklamasını şu şekilde sürdürdü;

Adalet ve Kalkınma Partisi 6. Büyük Olağan Kongresini 18 Ağustos Cumartesi günü Ankara Kapalı Spor Salonunda Gerçekleştireceğiz.  16 Nisan 2017 Halk Oylaması Sonrası milletimizin onayını, 24 Haziran seçimleri ile teyidini alan ve böylece hayata geçen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle birlikte Türkiye’de yeni bir dönem başlamıştır. Liderimiz Genel Başkanımız ve Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan kurucusu olduğu “Yuvam, sevdam, aşkım” dediği partisine geri dönmüştür. 

6. olağan kongre ile partimiz, içinde bulunduğumuz bu yeni sürece uyum aşamasını tamamlayacaktır. AK Parti, Türkiye’ye hizmet etmeyi ahdetmiş bir parti olmanın getirdiği sorumluluk bilinciyle, bir demokrasi şöleni içerisinde kongresini yapacaktır. 

16 yıldır girdiği bütün seçimleri kazanan ak parti ilerlemeyi yenilenmeyi teminat altına almıştır. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan öncülüğündeki bu kutlu davanın neferleri olarak bizler siyaseti bir bayrak yarışı olarak görüyoruz. 

Bizler siyaseti bir makam ve statü olarak değil, bir görev ve sorumluluk addediyoruz. Görev ve sorumluluklarımızdaki değişim bizim için her seferinde bir yenilenme bir tazelenme anlamına gelmektedir. Bu güne kadar hizmet yarışında bayrağı aldığı noktadan hep daha ileriye taşıyan kadrolarımız, bu günden sonra da bu hizmet yarışında hep daha iyisi için çalışmaya devam edecektir. 

Bizler, 18 Ağustos Cumartesi Günü bütün teşkilatlarımızla birlikte Ankara kapalı Spor Salonunda olacağız. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan İle birlikte yorulmadan, bir an bile duraksamadan büyük bir azim ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. İstikbalimiz olan çocuklarımıza ve gençlerimize verdiğimiz sözü tutarak, Türkiye’yi lider ülke yapma hedefimize, kararlılıkla yürüyeceğiz.

Aziz milletimizin kutlu yürüyüşünü engellemek için yapılan tüm girişimler, adı her ne olursa olsun, hangi mecrada yapılırsa yapılsın, milletimizin kararlı ve dik duruşu, Ak Parti kadrolarının azmi ve gayreti ile boşa çıkacaktır. Büyük ve güçlü Türkiye, çocuklarımıza borcumuzdur…
Kongremizin tüm AK Parti ailesine ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler