Haydar Revi projelerin son durumunu Haber61'e anlattı

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri için oy kullanan AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Trabzon'da yapımı devam eden ve yapılacak yeni projelerdeki gelişmeleri Haber61'e açıkladı.

Haydar Revi projelerin son durumunu Haber61'e anlattı

Haber61 / Haber Servisi

TTSO'da kurulların seçimi bugün gerçekleşiyor. TTSO seçimlerinde oy kullanan ve hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi Haber61'e, Trabzon'daki projelerin son durumu hakkında bilgi verdi.



TTSO seçiminin kentin kalkınması ve gelişimi için önemli olduğunu belirten Revi, "Bütün sandıkları dolaşarak hayırlı olsun diliyorum. 5 Binin üzerinde kayıtlı işadamımız var burada. Sanayinin asla ihmal edilmemesi gerekiyor. Burada önemli yatırımlardan biri de yatırım adası. Orada önemli ürüetiimler yapılacak. Trabzon’da önemli hamleler yapıldı markalar üretildi. Hangi meslek grubunda kim kazanırsa kazansın iyi işler üretilecektir buna inanıyorum. Biz projelerimizi açıklarken özellikle TTSO ile toplantılar yaparak bunları ortaya koyduk. Sivil ytoplum kuruluşilarının bişgisi olmadan bir şey yapmadık. Hangi alanla ilgiliyse onlarla görüşmeler yapılmıştır. Özellikle Yatırım adası TTSO yu ve sanayimizi çok yakından ilgilendirmektedir. Çok ciddi bir proje. Artık demiryolu da rayına girdi. İkinci üniversite ve hastane de diğer büyük projeler. Ayrıca havaalanı da bir porje olabilir. Çok sayıda insanımıza iş verecek projeler. Sanayi olmadan kalkınma olmaz. Bütün açılış konuşmalarımda da bu konulardan bahjsettim buna inanıyoırum. Biraz daha yatırıma yönelik çalışmalarımız var. Bu memnuyiet verici bir durum. Kanuni Bulvarı önemli bir proje. İmalaty kadar burada kamulaştırma masrafı oluyor. Diğer şehirlerin iki katı kadar. Bu yüzden yüksek maliyetyli bir proje. Tüm Trabzon’un istediği önemli projeler. Kanuni bulvarı çok önemli bir proje il etabı açıldı. C18 uygulaması ile ilgilisıkıntılar var. Onlar da aşıldıktan sonra daha iyi olacak. Bunun yanışı ra trafişği çözemk için toplu taşımacılığa da yönelmek gerekli. 2019 SONUNA Kadar bulvarın biteceğini düşünüyorum. Avni Aker’in olduğu yer bir park olacak. Yeşil alan olacak. Ama sadece yeşil alan olmayacak tabiki. Futbolun oynandığı saha korunacak. Avni Aker ruhu yansıtalacak. İnsanların bazı ihtiyaçlarını giderebilecek." diye konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber