Haydar Revi'den Turgay Güngör'e 'Yaramaz Çocuk' benzetmesi!

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör için dikkat çekmek adına yalan yanlış ifadeler kullanarak gündemi meşgul ediyor dedi.

Haydar Revi'den Turgay Güngör'e 'Yaramaz Çocuk' benzetmesi!
AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, CHP Trabzon İl Başkanı'nın açıklamalarını büyük bir şaşkınlıkla takip ettiklerini belirterek, “Küçük çocukların kardeşlerini kıskanarak dikkatleri üzerine çekmek ve ‘ben de varım’ demek için yaptıkları yaramazlıklar gibi sayın il başkanı da; yeter ki basında gündem olayım diye yalan yanlış ifadelerle gündemi meşgul etmeye devam etmektedir” dedi. 

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör’ün son günlerdeki açıklamalarına cevap verdi. Başkan Revi, siyasetin ortak bir insanlık eylemi olduğunu dile getirerek, “Şu bir gerçektir ki, ülkemizin güçlü bir yönetimi vardır ve 14 yıllık iktidarımız döneminde kurulan AK Parti hükümetleri, 2002 öncesindeki yıllarda var olan hükümet boşluğunu ortadan kaldırmıştır. Fakat 14 yıllık süreç içerisinde güçlü hükümetlere karşın demokrasinin bir gereği olan güçlü ve yapıcı bir ana muhalefet maalesef olmamıştır” şeklinde konuştu.

“CHP ve CHP’nin il başkanı, milletimizin ortaya koyduğu tablodan dolayı mutlu olamadığı için yaptıkları siyasetin içinde ruh olmaması doğaldır” diyen Başkan Revi, “CHP’nin hem genel merkezi hem de Trabzon teşkilatı, yaşadığımız durumu belirleyen koşulları ortaya koyan bilgiden, yeni fikirler ve imkanlar üzerine düşünebilmeyi mümkün kılan bilgiden mahrum kaldıkları için nasıl muhalefet edeceklerini de anlayamamaktadır. Bu durum, ismi geçen partinin iktidardan yana milletimizden onay almasını mümkün kılmamaktadır. Aristotales siyasetin amacını mutluluk, konusunu da ruh olarak belirler. Mutluluk bir ruh etkinliğidir. CHP ve CHP’nin il başkanı, milletimizin ortaya koyduğu tablodan dolayı mutlu olamadığı için yaptıkları siyasetin içinde ruh olmaması doğaldır” diye konuştu.

CHP Trabzon İl Başkanı Güngör’ü ‘Siyaset Akademisi’ne davet eden Başkan Revi, “Terör örgütü PKK ve FETÖ ile değil gönül bağı göbek bağı ayan beyan ortaya çıkmış olan CHP ve Sayın il başkanı, suçunu gizleyebilmek için terör örgütlerine karşı amansız bir mücadele veren hükümetimizin ve Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun gayretleri ortadayken partimizi suçlamaya çalışması abesle iştigaldir. Partimiz ve hükümetimiz iktidara geldiğinde mevcut adaletsizlikleri ortadan kaldırmak için çözüm üretmiş, insanımızın mutlu ve adil bir biçimde nasıl yaşabileceğini ortaya koyarken; ülkemizin ve milletimizin mutlu yaşamasından rahatsız olan içi ve dış mihrakların saldırılarına maruz kalmıştır. Görülen şu ki; CHP’nin sayın il başkanı siyaseti henüz öğrenemediği gibi ana muhalefet partisinin il başkanı olduğunun da farkında değil. Siyaseti öğrenmek istiyorsa, partimiz tarafından düzenlenen ve yakında başlayacak olan ‘Siyaset Akademisi’ne kendilerini davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber