Haydar Revi'den Meral Akşener'e sert sözler: İYİ Parti başkasının elinde

Ak Parti Trabzon il Başkanı Haydar Revi'den İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e sert sözler.

Haydar Revi'den Meral Akşener'e sert sözler: İYİ Parti başkasının elinde

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Haydar Revi şu ifadeleri kullandı;

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin ilerleyişini durdurabilmenin yolunun yalnızca Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı zayıflatmak olduğunu görenler siyaset mühendisliğine soyunmuş ve her alanda her sektörde ellerine geçirdikleri tüm fırsatları siyasete müdahale etme aracı olarak kullanıyorlar. 

Fakat milletimiz hiçbir zaman bu tarz girişimlere müsaade etmemekle birlikte böylesi amaca hizmet eden bütün yapılar yok olmaktadır. Bu amaçla çalışan şahısların hepsi de birer birer tarih sahnesinden silinmektedirler. İP Genel Başkanı Meral Akşener ve partisinin yaşadığı süreç de bundan ibarettir. 

İP'in Parti politikalarından da anlaşılacağı üzere; farklı yapılara hizmet eden siyaset anlayışının neticesinde, ülke menfaatlerine milli birlik ve bağımsızlığımıza verdikleri zararın farkında olan milletvekilleri birer birer istifa etmektedirler. 

Sayın Meral Akşener meydanlarda ve ekranlarda genel başkan olarak boy gösterse de 'İP' başkasının elindedir.

İP'in kuruluş sürecine bakılacak olursa; siyasi tarihimizde utanç olarak not düşülen 'Güneş Motel' hadisesi gibi 20 milletvekilinin İP'e transfer edilerek meclise sokulması, Grup kurdurulması, siyasi yardımlardan faydalandırılması da tarihin akışındaki aynı kirli ellerin organize ettiği benzer vakalardan başka bir şey değildir. 

O Parti'nin kuruluşunda başka partilerden seçilip istifa ederek hızlıca İP'e atlayan Milletvekilleri için 'Partilerinden istifa ettiler. Onurlu bir davranış gösterecekse milletvekilliğinden de istifa etmelidirler' diyemeyenler bugün kendi partilerinden istifa eden milletvekillerini 'Onursuz davranmakla' suçlayarak 'Milletvekilliklerinden de istifa etmelidir.' diyorlar. Yani kendi tabirleri ile 'Onurlu davranışı' ne Trabzon'da ne de Türkiye'de İP'in kuruluşunda kendileri göstermemişlerdir. 

CHP, İP ve HDP'nin kurmuş olduğu kirli ittifak milletimiz tarafından kabul görmediği gibi istifaları da beraberinde getirmiştir. Yalnızca söz konusu milletvekilleri değil İP'e oy vermiş olan vatandaşlarımız da İP'in, HDP ve diğer ülke menfaatlerine zarar veren oluşumlarla işbirliğinden rahatsız oldukları gerekçesiyle kopuş sürecine girmişlerdir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Geldikleri gibi giderler' sözünün tam isabet olduğu bu gelişmeler başka yapılara hizmet eden İP'inde aynı söze muhatap olduğunu göstermektedir. İP'te nasıl geldiyse hiç kuşkusuz öyle dağılarak gidecektir. Bu dağılmayı önlemek için Sayın Meral Akşener'in Futbol Kulüpleri ve taraftarlar üzerinden gündem değiştirmeye çalışması da beyhude bir çaba olarak ortada kalacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler