Haydar Revi'den ilçe başkanlarına plaket

AK Parti Trabzon İl Başkanımız Haydar Revi İl Başkanlığı görevinin 5. Yılı dolayısıyla birlikte görev yaptığı ilçe başkanlarına teşekkür plaketi takdim etti. 

Haydar Revi'den ilçe başkanlarına plaket

Göreve gelişinin 5. yılı dolayısıyla ilçe başkanları ile birlikte toplantı düzenleyen Başkanı Revi yaptığı açıklamada bundan 5 yıl önce 20 Aralık tarihinde göreve geldiğini belirterek "Göreve geldiğim günden itibaren birlikte çalıştığım bütün ilçe başkanlarıma, yönetim kurulu üyelerime ve teşkilat mensuplarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum." dedi. 

5 yıllık süre zarfında çok güzel hizmetlerin altına imza attıklarını ifade eden Revi "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde AK Parti Trabzon teşkilatı olarak çok güzel hizmetler gerçekleştirdik. Bakanlarımızla, Milletvekillerimizle, Belediye Başkanlarımızla, İlçe Başkanlarımızla ve bütün teşkilat mensuplarımızla koordineli bir şekilde çalışarak hepimiz bu başarının ortak mimarı olduk." şeklinde konuştu. 

AK Parti Trabzon Teşkilatı olarak dava bilinci ile hareket ettiklerinin altını çizen Revi, "Bizim davamız Millete Hizmet davasıdır. Tek Millet diyerek, Tek Bayrak diyerek, Tek Vatan diyerek Tek Devlet diyerek 5 yıldır birikte uyum içerisinde çalışan gece gündüz demeden partimize, davamıza hizmet eden ilçe başkanlarıma teşekkür ederim."ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber