Haydar Revi'den CHP'nin Ortahisar Kongresine sert sözler

AK Parti İl Başkanı Revi'den CHP'ye sert sözler.

Haydar Revi'den CHP'nin Ortahisar Kongresine sert sözler

Haber61 - Haber Servisi 

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi,  CHP'nin partilerindeki birlik ve beraberliği kıskandığını söyledi.


AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi Ortahisar İlçe Kongresinde açıklamalarda bulundu.

Revi şöyle konuştu: "CHP işi gücü bırakmış AK Partiye iftira akmakla uğraşıyor. CHP Genel başkan yardımcısı İdris Akyüz,  Trabzon'da yaptığı konuşmada Kongrelerimizi tek liste ile gerçekleştirdiğimiz için bizim ‘Demokrasi Kültürümüzün’ gelişmediği iftirasını atıyor.  Al birini vur ötekine. Bunların hepsi aynı. Genel başkanları yalan uzmanı bunlarda yardımcıları. Siz önce bir aynaya bakın! Kaset operasyonuyla yönetime gelen bir genel başkanınız var. Bunun neresi demokrasi! 

Daha Ortahisar’da bile becerip düzgün bir kongre gerçekleştiremediniz. İdris Akyüz Tek Liste ile kongrelerini gerçekleştiren partimizin demokrasi kültürünün gelişmediğini iddia ediyor, Haluk Peşken de CHP olarak kongrelerinin tek liste olmasını isterdim diyor. Daha aranızda anlaşamıyorsunuz.  

AK Parti Türkiye’ye demokrasi anlamında çağ atlatan bir partidir. Kongrelerimizde tek listenin olması da partimizin gelişen uzlaşı kültürünü ve birlik beraberliğimizi gösteriyor. Kongrelerimizi sizin becerip yapamadığınız gibi tek liste ile gerçekleştiriyoruz. 


Artık yalanlardan ve iftiralardan vazgeçin. Elinize sıkıştırılan sahte belgelerle yalan iddialarla bu ülkenin siyasi partisi olmaktan çıkıp yabancı misyon şefliği gibi çalışmaya başladınız. Dış güçlerin çizdiği yoldan gidiyorsunuz. FETÖ’nün yapamadığı ne varsa onu yapmaya çalışıyorsunuz. Cumhuriyet Halk Partisiydiniz! Cumhura hıyanet partisi oldunuz.  Cumhuriyete de halka da ihanet ediyorsunuz" 


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler