Haydar Revi; "Bu başarının baş kahramanı sizlersiniz"

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları tarafından İl ve İlçe Kadın Kolları mensuplarına 1 Kasım Genel Seçimleri öncesi çalışmalarından dolayı teşekkür yemeği düzenledi. Programa İl Başkanı Haydar Revi ve eşi Şengül Revi, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Ayşe S

Haydar Revi; "Bu başarının baş kahramanı sizlersiniz"
AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları tarafından İl ve İlçe Kadın Kolları mensuplarına 1 Kasım Genel Seçimleri öncesi çalışmalarından dolayı teşekkür yemeği düzenledi. Programa İl Başkanı Haydar Revi ve eşi Şengül Revi, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Ayşe Sula Köseoğlu ve Salih Cora, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Ergin Aydın ve eşi Nalan Aydın, İlçe Kadın Kolları Başkanları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı. Program İl Kadın Kolları Başkanı Ayvazoğlu’nun selamlama konuşmasıyla başladı. Ayvazoğlu’nun ardından söz alan Milletvekili Adayı Aydın ise Kadın Kollarına çalışmalarından dolayı teşekkür etti. 
 
GECENİZİ GÜNDÜZÜNÜZE KATTINIZ
 
Programda konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, “Bu seçimde farkınızı ortaya koydunuz, büyük bir gayret gösterdiniz. Siz yavrularımızın ve ülkemizin geleceğini düşünerek büyük bir sorumluluk duygusuyla adımlarınızı atarak gecenizi gündüzünüze kattınız. Büyükşehir ve İlçe Belediyeleriyle birlikte sizlerin her daim yanındayız. Yolumuza hep birlikte devam edeceğiz. 1 Kasım hakikaten memleket meselesiydi. Sizin gayretleriniz, milletimizin teveccühü ve Allah’ın da takdiriyle sonuç ortadadır. 2002’den beri verilen bu büyük mücadele,  bütün coğrafyalardaki mazlumlar için verilen mücadeleyle eş değerdir. Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi şuuruyla hareket ettiniz Allah sizlerden razı olsun” şeklinde konuştu. 
 
SİZLER BİZİM YOL ARKADAŞIMSINIZ 
 
Başkan Gümrükçüoğlu’ndan sonra konuşma yapan Milletvekili Köseoğlu, “1 Kasım Genel Seçimlerindeki başarıda en büyük pay Kadın Kollarımızındır. Sizlerden aldığımız güçle, sizlerin verdiği emekle TBMM’de olduğumuzu aklımızdan çıkarmayacağız, bunu bilmenizi istiyorum. Kapımızda gönlümüzde burada ve Ankara’da da sizlere her daim açıktır. Siz milletvekili olmuşsunuz gibi bilin ve ona göre davranın. Sizlerden biri olarak sizlerin daha iyi noktasına gelmesi için buradayım. Bizim işimiz hizmet, Trabzon Aşkıyla yola çıktık ve inşallah hizmet aşkıyla yolumuza devam edeceğiz. İşimiz daha yeni başlıyor, bizlere hakkınızı helal edin. Ne yaparsak yapalım sizin emeğinizi karşılayamayız. Her türlü konuda sizin görüş ve düşünceleriniz bizim yolumuzu aydınlatacaktır, sizler bizim yol arkadaşımsınız” dedi. 
toplu-fotograf.jpg
 
KADIN KOLLARIMIZ HİÇ YILMADILAR 
 
Programda konuşma yapan Milletvekili Cora, “Haydi Bismillah diyerek çıktığımız bu yolda bize annelik yapan bize kardeş olan Kadın Kollarımıza teşekkür ediyorum. Her birinizin katkısıyla beraber Trabzon’da tarihi bir başarıyı elde ettik. Kadın Kollarımızın nasıl çalıştığını ben çok iyi biliyorum. Onlar yeri geldi hakaret işittiler yeri geldi kapılardan kovuldular ama yılmadılar ve Trabzon’da 4.5 olan milletvekilini 5 yapmak için canla başla çalıştılar. Kadınlarımızı biz siyasetin ana unsuru olarak görmekteyiz ve size karşı olan sorumluluğumuzu da layıkıyla yerine getireceğiz. Sizlerle bu şehre ve bu ülkeye en iyi şekilde hep birlikte hizmet edeceğiz. Bana çok destek oldunuz ve bundan sonra sizin kardeşiniz ve arkadaşınız olarak sorumluluğumuzun farkındayız.” ifadelerini kullandı. 
 
BÜYÜK BAŞARIYA BİRLİKTE İMZA ATTIK 
 
Programın kapanış konuşmasını yapan İl Başkanı Revi, “Çok büyük bir başarıya hep birlikte imza attık. 7 Haziran öncesinde 4 ayda yapmış olduğumuz çalışmanın daha fazlasını 1 Kasım öncesi kısa bir sürede yaptık. 6-0 ile yola çıkmıştık ve 5 milletvekili kazandık. Gerçekten büyük bir mücadeleyi tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte omuz omuza verdik. Düzköy ve Şalpazarı’ndaki Kadın Kolları teşkilatlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Büyükliman Havzasından iki milletvekilimiz olacak dedik ve Allah’a şükürler olsun öyle de oldu. Kadın Kolları Başkanımız burada bir hikaye yazdık dedi ve işte bu hikayenin, bu başarının başkahramanı sizlersiniz.” dedi. 
 
BÜTÜN SEÇMENİMİZİ KUCAKLAYACAĞIZ 
 
Başkan Revi konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “Kazanan biziz ve kazanan olarak mütevazi bir şekilde çalışmalarımızı yürüteceğiz. Bizi destekleyen ve desteklemeyen bütün seçmenimizi kucaklayacağız. Milletimizin verdiği desteği boşa çıkarmadan verdiğimiz sözleri ve vaatleri hep birlikte yerine getireceğiz. Üstün gayretlerinizden ve çalışmalarınızdan dolayı sizlere minnettarız, teşekkür ediyoruz.”  Konuşmaların ardından İl Başkanı Revi, Milletvekilleri Köseoğlu ve Cora, Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, Milletvekili Adayı Aydın ve İl Kadın Kolları Başkanı Ayvazoğlu tarafından İlçe Kadın Kolları Başkanlarına teşekkür belgesi verildi.  Program toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber