Hayallerine hamle yaptılar, başarılı oldular...

“Hayallare Hamle Yap” sloganı ile yola çıktılar.

Hayallerine hamle yaptılar, başarılı oldular...

Trabzon Müzik ve Halkoyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği bünyesine bu yıl katılan Trabzon Satranç Eğitim Merkezi, dernek binasında 7-12 yaş grubu öğrencilere satranç eğitimi verdi. “Hayallare Hamle Yap” sloganıyla yola çıkan eğitimci ve öğrenciler, sezon sonunu mini bir etkinlikle kutladı. Etkinliğe öğrencilerin aileleri de katıldı. 


Dernek lokalinde bir araya gelen TMHOYDER Başkanı Fethi Yılmaz, yönetim kurulu üyesi Nazenin Keleş, Satranç Antrenörü Volkan Yılmaz, pasta kesip eğitimi başarıyla gerçekleştiren öğrencilere madalya ve sertifikalarını takdim ettiler. Törende bir konuşma yapan dernek başkanı Fethi Yılmaz ailelerle bir arada olmaktan ve çocuklara böylesine güzel bir eğitimi vermekten dolayı mutlu olduklarını söyledi. 

Satranç eğitmeni Volkan Yılmaz da çocuklara nasıl daha kaliteli eğitim veririz diyerek bir hayalin peşinde koştuklarını belirterek “Bir plan doğrultusunda Trabzon Müzik ve Halkoyunları Derneği’nde bu hayalin ilk adımlarını attık. Sonra bu güzel insanların yardımıyla kendi satranç merkezimizi kurduk. 6 ve 8 kişilik gruplarla özel yöntemlerle özel eğitimler yaptık.. Biz elimizden geleni yaptık. Çünkü satrançtan başka hiçbir araç bütün kazanımları çocuklara aktaramaz. Satranç hayatın ta kendisidir. İnşallah bu çocuklarımız hayallerine hamle yaparak hayatları boyunca başarılı olacaklar.” diye konuştu. 

TMHOYDER’de satranç eğitimi, Eylül ayında başlayacak olan yeni sezonda da devam edecek. 

Hayallerine hamle yaptılar, başarılı oldular...

Hayallerine hamle yaptılar, başarılı oldular...

Hayallerine hamle yaptılar, başarılı oldular...
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber