Hamsiköy sütlacı izdiham yarattı

Ankara Trabzon Günleri Programında Maçka standı fark yaratıyor

Hamsiköy sütlacı izdiham yarattı

 ANKARA  - Trazon Günleri etkilikleri ikinci gününde yoğun katılım ile devam ediyor. Etkinlik programı kapsamında Maçka Belediye standında Trabzon Hamsiköy’den getirilen 2000 adet sütlaç vatandaşlara ücretsiz dağıtılınca izdiham yaşandı.

Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, “Artık Marka olan Maçka Hamsiköy  Sütlaç’ını Ankara’da düzenlenen Trabzon Günleri etkinlikleri kapsamında vatandaşlarımıza dağıtıyoruz. Yaptığımız çalışmalar neticesinde Ülkemizin çeşitli yerlerinde Sadece sütlaç satılan pastaneler oluştu. Ankara Trabzon günlerine özellikle yaptırdık ve sütlacımızı burada vatandaşlarla buluşturuyoruz. Ben geçen 2-3 yıldır organizasyona katılmadık. İlk defa Ankara günlerine katıldık. Eskiye ne zaman maçta kendini geliştirmiş. Ekmeğimizi getirdik. İnsanlarımızla tanıştırıyoruz. Güzel bir organizasyon oldu. Geçmiş yıllara nazaran bu organizasyonda çok güzel bir şekilde oldu. Pazar gününe kadar sürecek etkinliğe tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” ifadelerini kullandı.  

Haber : Şükrü Üçüncü

Hamsiköy sütlacını bakın nereye getirdiler
Hamsiköy sütlacını bakın nereye getirdiler
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler