Hami Mandıralı: “Twitter’dan görevime son verilmesi bana çok dokundu”

Hami Mandıralı Trabzon'daki bir etkinlikte açıklamalarda bulundu.

Hami Mandıralı: “Twitter’dan görevime son verilmesi bana çok dokundu”

Gençlik ve Spor Bakanlığının hayata geçirdiği “Futbolun Efsaneleri Genç Hükümlülerle Buluşuyor” projesiyle Türk futbolunun efsane isimleri, Trabzon Bahçecik’te bulunan E Tipi Kapalı Cezaevi'nde hükümlü ve tutuklu gençlerle bir araya geldi. 


Etkinlik çerçevesinde eski milli Futbolcular arasında yer alan Hami mandıralı önemli açıklamalarda bulundu.

Panelde bir hükümlünün Trabzonspor’dan ayrılış nedenini sorması üzerine Hami Mandıralı, “20 yaşındakiler hakkımda bazı şeyler yazıyor, bu benim zoruma gidiyor. Beni babalarına sorsunlar, ondan sonra yorum yapsınlar. Trabzonspor’a ilk Mustafa Akçay döneminde geldim. Çok iyi giderken bir süre sonra Mustafa hoca dayanamadı gitti. Ben devam etmek zorunda kaldım. Bana kimse devam et demedi, ben otomatik olarak devam ettim. O kadroyla 4.’cü olduk. 25 yıl top oynadım, taktir edersiniz ki futboldan biraz anlarım. O kadronun sıkıntılı olduğunu biliyordum fakat benim Trabzonspor’a gelmeme şansım yok. Benim kulübüm çağırdığı zaman koşa koşa gelirim. Çok sıkıntılı bir kadroydu. Herkes birbirine girmiş, kimsenin birbiriyle ilgisi, alakası yok. Sonuçta 6'ncı veya 7’nci olduk. Daha iyi imkanlarla gelenleri gördük 7’nci oldu. 3 gün önce Rizespor’a 6 atan bir takım hocasıyken, 3 gün sonra 7 yiyen takımın hocası olarak görevime son verildi. Halbuki bir hafta kalmış. Kulüp başkanı beni çağırır, bin maç kalmış o maçtan sonra iyi ya da kötü sonuçla yolları ayırırız. Ama Twitter'dan bir hocanın görevine son verilmesi, özellikle Trabzonspor’a her şeyini vermiş biri olarak bana çok dokundu, onuruma gitti. Şimdiki durum da ortada, insanlar ona göre kararını versin” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber